Love&Sex

WOW! Ella Dvornik napravila je frizuru inspirirana slavnom serijom - pristaje joj savršeno

  •  Jesi li pogledala seriju 'The Queen's Gambit'?
  •  Odlična je, baš kao i styling mlade protagonistice
  • Ellu Dvornik je serija potaknula na promjenu frizure 

Ne znamo jesu li tebe, ali nas su svakako razne junakinje serija i filmova inspirirale na promjenu frizure. Priznajemo, bilo je tu svega - i uspjeha i katastrofa - ali vrijedi probati, zar ne? Baš tako je pomislila i Ella Dvornik, naša influencerica koja je ovih dana očito pod dojmom serije 'The Queen's Gambit' sa sjajnom Anyom Taylor-Joy u glavnoj ulozi.

 | Autor:

Priča je to o mladoj šahistici, a ako si već počela zijevati na sam spomen šaha - nemoj! Serija je mrak, mnogi ozbiljni kritičari se slažu da je riječ o najboljoj seriji godine, a ako voliš modu 1960-ih, onda ćeš posebno uživati jer mlada protagonistica nosi stvarno čarobne kombinacije. Ovom modnom razdoblju očito je sklona i Ella koja nije odoljela isprobati frizuru kakvu nosi Anya u seriji.

 

Možda vas zanima 5 najomiljenijih i potpuno dražesnih frizura za žene iznad 40 godina Rubrika Beauty Beauty

"Mislim da sam malo previše gledala seriju The Queen's Gambit i morala sam otići u @vikleriruz da isprobam frizuru. Još samo moram kupiti šah (za ukras ). Jeste li i vi opčinjeni stilom tih vremena?", napisala je Ella, a mnoge njezine pratiteljice su očito jednako oduševljene tim modnim stilom. 
"Žene u to vrijeme su bile uvijek tip-top. Ne znam kako su to izvele sa svim na tanjuru", napisala je jedna pratiteljica, a mnoge druge su Elli priznale da joj frizura stoji predivno. Mi potpisujemo!

Možda vas zanima Ovo smo čekale! Frizer slavnih Chris Appleton pokazao kako do frizure inispirirane lookom slavne J.Lo Rubrika Beauty Beauty
Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    vidjela žaba da konje potkivaju.....