Love&Sex

Tinder je otkrio da je danas najbolji dan za naći ljubav. U koliko sati treba svajpati udesno?

  • Znamo gdje i kada možeš upoznati onog pravog!
  • Poručili su to i iz Tindera, objavivši koje je najbolje vrijeme da svajpaš udesno i daš si šansu za ljubav
  • U jednome konkretnom danu unutar tri sata imat ćeš najviše šanse!

Ako si solo, ovo je članak za tebe! Početak 2022. godine donijet će i novi početak tvojem ljubavnom životu. Sve to ako si spremna dati šansu Tinderu, jer ova je aplikacija otkrila i jednu važnu stavku - koje je najbolje vrijeme da upoznaš svoga novog partnera!

 | Autor: Pixabay Pixabay

Tako su pokazali da je prema njihovim istraživanjima najbolje vrijeme za to 2. siječnja, poznatiji i kao "Nedjelja za spoj", i to u periodu između 19 i 22 sata. Upravo tad trebala bi naići na svoju pravu ljubav pa daj šansu i svajpaj udesno.

Katy Perry, Khloe Kardashian, Charlize Theron Možda vas zanima Od Tindera pa nadalje... i slavni koriste aplikacije za dejtanje, a ovih 10 je to i priznalo Rubrika Stars Stars

"Baš kao što je ponoć na Novu godinu idealno vrijeme za biti na plesnom podiju, gledati vatromet ili se sklupčati uz svoju ljubav, tako je period od 7 do 10 navečer na ovu nedjelju najbolje vrijeme za pronaći novu vatru u svome ljubavnom životu na aplikaciji", poručili su. "Otkaži druge planove, jer Tinder je jedino mjesto na kojem u tom trenutku trebaš biti", dodali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tinder (@tinder)

Uvela je aplikacija i neke novitete pa će tako korisnici moći odabrati niz ciljeva za 2022. godinu ili pak kategorije za potencijalnu vezu i budućeg partnera s kojim će dijeliti interese.

Žena kod ginekologice Možda vas zanima Trebao je to biti neobavezni seks, a onda joj je tip s Tindera spasio život. Danas žive zajedno Rubrika Život Život

"Bez obzira traže li prijatelja s kojim će moći isprobavati novu hranu, sportskog partnera ili nekoga entuzijastičnog  s kime će usavršiti svoj plan "moćnog para", sve će to odsada moći puno lakše", zaključili su. A kako je pandemija uzela maha pa su mogućnosti upoznavanja novih ljudi ipak svedene na manje mogućnosti, Tinder je postao sve popularniji.

Osim toga, pred nama je i zimsko i hladno razdoblje koje je puno lakše prebroditi, kažu stručnjaci, kad kraj sebe imaš nekoga koga ćeš grliti i voljeti. Štoviše, i s Tindera potvrđuju da je razdoblje između 1. rujna i 1. studenog najaktivnije.

Photo: Pixabay

Komentari 0