Stars
Katy Perry, Khloe Kardashian, Charlize Theron

Od Tindera pa nadalje... i slavni koriste aplikacije za dejtanje, a ovih 10 je to i priznalo

  • U ratu i ljubavi sve je dopušteno... posebno aplikacije za dejtanje!
  • Nisu ih zaobišli ni slavni koji poput svih nas ponekad moraju uložiti napore u pronalasku bolje polovice
  • Više ili manje ugodna iskustava na online upoznavanju imali su i Charlize Theron, Khloe Kardashian, Ed Sheeran…

Slavni najčešće nama običnim smrtnicima ostavljaju dojam da im baš sve ide glatko. Možda su im neke stvari i dostupnije, ali kada je pitanju ljubav i pronalazak srodne duše i oni se hvataju u koštac s brojnim izazovima. Ponekad baš poput nas upotrebljavaju i dating aplikacije kako bi pružile šansu novoj ljubavi. 

Možda vas zanima Naše čitateljice testirale su nove beauty proizvode protiv pigmentacijskih mrlja. Evo koji su njihovi dojmovi Rubrika Beauty Beauty

 

U nastavku saznaj kojih je to 10 celebova instaliralo Tinder i slične aplikacije te se upustilo u beskrajne sate dopisivanja, a možda i u nešto više...

1. Katy Perry

Nakon razlaza sa svojim dečkom Johnom Mayerom, Katy je odlučila sudbinu uzeti u svoje ruke. Kada su je nedugo zatim upitali u jednom intervju je li singl, hrabro je odgovorila: ‘’Da, navukla sam se na Tinder pa nemam mnogo vremena’’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

2. Drew Barrymore

Drew Barrymore je u siječnju 2021. godine priznala da se vratila pronalaženju svoje srodne duše na aplikaciji za dejtanje. Ipak, nije baš imaš imala sreće kako je ispričala stranim medijima. ‘’Dogovorila sam sastanak s jedni tipom, ali se on nije pojavio. Zapitala sam se je li mogao biti papak sat vremena ranije. To bi mi uštedjelo puno vremena’’.

Pitali smo djevojke traže li ljubav preko aplikacija za dejtanje i boje li se za svoju sigurnost

3. Khloe Kardashian

Nakon što je potvrdila prekid veze s Jamesom Hardenom, Khloe Kardashian najavila je i svoj povratak na mrežu za spajanje ljudi. Napravila je svoj profil na OkCupidu i cijelom svijetu pokazala da je spremna za nove spojeve. 

4. Demi Lovato

Lovato se odlučila za dating aplikaciju koja je ekskluzivno namijenjena slavnima. Poslije je obrisala račun, ali nakon nekog vremena poželjela se vratiti. Naposljetku je ipak odustala od pronalaženja dečka jer je zaključila da bi neko vrijeme ipak trebala biti sama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

5. Rebel Wilson

Nakon što se ostvarila na poslovnom planu Wilson je poželjela i srediti svoj osobni život, a prvi korak u tome je bilo korištenje aplikacije za dejtanje. ‘’Jednostavno je, kada se viđaš s nekim ne koristiš ju iako je imaš instaliranu. Služi za razdoblje ‘između’ kada je netko singl’’, rekla je Wilson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Raya: dating aplikacija za poznate i slavne – koje zvijezde su na njoj?

6. Charlize Theron

Slavna glumica aplikaciju za dejtanje je isprobala, ali je vrlo brzo zaključila da nije za nju. Preferira tradicionalno upoznavanje ljudi. ‘’Preko aplikacije se morate dopisivati, a onda krene flertovanje koje postaje neugodno jer, iako pokušavaju biti slatki, mnogi kažu čudne stvari’’, objasnila je Charlize. 

7. Hilary Duff

Tinder je bio glavni saveznik u dejtanju za Hilary Duff 2015. godine. Medijima je podijelila i kako je njezino dopisivanje na aplikaciji urodilo spojem. '’Vrlo sam nervozna, idem na kuglanje. Sviđa mi se to, nikada nisam zapravo išla na spoj sa sasvim normalnim tipom’’, podijelila je svojedobno medijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Možda vas zanima Sve solo cure s psom, pozor! Ova dating aplikacija spaja te s muškarcima koji vole pse Rubrika Love&Sex Love&Sex 8. Ed Sheeran

Pjevač je 2014. godine javno priznao da je otvorio profil na Tinderu. ‘’Nemam puno vremena za odlazak na mnoštvo spojeva’’, rekao je tada. No, radije nego o djevojkama Edu je bilo puno draže pričati o glazbi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Napustile su dobro plaćeni posao i pokrenule svoj - pogledaj što sada rade

9. Sharon Stone

Sharon Stone ne gubi vjeru u ljubav, a u potrazi za njom priključila se stranici za dejtanje Bumble na kojoj su je s vremenom blokirali. ‘’Otišla sam na Bumble, ali tamo su mi zatvorili račun. Neki korisnici su prijavili moj profil tvrdeći da je nemoguće da sam to zaista ja’’, kasnije je glumica priznala na Twitteru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

10. Sam Smith

Iako nije krio da se koristio aplikacijama za dejtanje Sam Smith priznao je i kako to za njega i nije najbolji način upoznavanja druge polovice. ‘’Bez uvrede korisnicima Tindera, ali osjećam kako ova aplikacija uništava romantiku’’, izjavio je svojedobno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Smith (@samsmith)

 

Photo: Instagram/Shutterstock

Komentari 0