Love&Sex

Što čini dobrog ljubavnika ili ljubavnicu? Ima(š) li te karakteristike?

  • Muškarci se sa samopouzdanjem muče mnogo češće nego žene
  • Muškarci će posebno cijeniti tvoju želju za eksperimentiranjem
  • Žene će pak brzo otpisati sebičnog ljubavnika - traži se jednakost
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

I, kakva sam bila? Kad je riječ od najljepšoj sporednoj stvari na svijetu, svatko želi biti dobar – ili? Samci češće mijenjaju seksualne partnere i sakupljaju nova iskustva, no mnogi od njih nisu naročito sigurni u svoje seksualne kvalitete. Da, i muškarčine se muče sa samopouzdanjem. S druge strane, mi žene imamo više samopouzdanja kad je riječ o igrama među plahtama. O čemu se radi…

Dobar seks: kako samci procjenjuju svoje seksualne kvalitete

Jedna anketa portala za spajanje parova otkrila je da žene koje su solo imaju puno samopouzdanja u krevetu. Više od polovine ispitanica smatralo se sjajnom ljubavnicom. S druge strane, muškarci nisu bili baš toliko uvjereni u svoje seksualne kvalitete. Samo 39 posto tvrdilo je za sebe da su dobri ljubavnici. Dragi muškarci, malo više samopouzdanja, molimo vas! 

via GIPHY

Samopouzdanje u krevetu: to čini dobrog ljubavnika 

Postoje neki seksualni mitovi… na primjer, da muškarac mora biti dominantniji ili da je ženski orgazam nedostižan. Međutim, što doista čini dobar seks? Na što se muškarci i žene pale u krevetu?

Jednakost obaju partnera

Za većinu ispitanih samaca ključ dobrog seksa je u jednakosti seksualnih partnera. Čak 62 posto je priznalo da se brinu da svatko dođe na svoje. Nema egoizma – svatko se treba zabaviti. To su prvenstveno smatrali muškarci. Oni nisu sebični u krevetu i žele da partnerica doživi nevjerojatan orgazam. Dakle, dečki, uzmite si vremena i koncentrirajte se potpuno na svoje partnerice. Tada će sve biti OK sa ženskim vrhuncem. 

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Spremnost na eksperimentiranje 

Muškarci se jako pale na žene koje vole eksperimentirati. Za njih je seks osobito dobar ako dođe do neke promjene u spavaćoj sobi. Žene to gledaju malo drugačije. One ne žele da ih iznenadi neka neobična seksualna praksa. Međutim, budimo iskrene: nešto novo doista može biti i superuzbuđujuće. 

via GIPHY

Dominacija 

OK, taj mit je istinit. Većina samaca smatra kako je privlačnije kad muškarac preuzme dominantnu ulogu za vrijeme seksa. Ali to ne mora značiti da mi žene samo nepokretno ležimo. Potrudi se i iskušaj nekoliko svojih ideja. 

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style

Dakle, kad se radi o dobrim ljubavničkim kvalitetama, muškarci i žene se ne slažu uvijek. Stoga je najvažnija komunikacija! Reci svom partneru što ti se sviđa, a što ne. Isprobavajte zajedno stvari te testirajte nove položaje. I prvenstveno budite samouvjereni! Ništa nije privlačnije od žene koja ponosno i strastveno proživljava svoju seksualnost. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0