Love&Sex

Sonja Kovač i njezin dečko snimili su zabavan video o 5 vrsta parova! Koji od njih ste ti i tvoj dragi?

  • Sonja Kovač donedavno je svog dečka Gorana Mandića vješto skrivala od očiju javnosti
  • No, nakon mnogih zajedničkih fotografija s ljetovanja sada su snimili i video u kojem izmjenjuju nježnosti
  • Naša influencerica nasmijala je svoje pratitelje oponašajući pet najčešćih vrsta parova 

Naša influencerica Sonja Kovač nakon ljetovanja i putovanja s dečkom Goranom Mandićem ponovno se vratila u Zagreb. Sada su zajedno snimili video u kojem je opisala pet vrsta parova, a moramo priznati da nas je video dobro nasmijao. A zabavila se i Sonja poručivši kako joj je ovo bilo najzabavnije snimanje do sad: "Zanima me koji par ste vi od ovih svih? A sto mislite koji par smo mi? Moram priznati kako je ovo bilo najzabavnije snimanje ikada! U nekim ulogama smo se super snašli, u nekima malo manje!".

Možda vas zanima Ovo još nismo vidjeli: Sonja Kovač iznenadila pratitelje fotografijom u toplesu! Rubrika Stars Stars

Video je prikupio preko 11 tisuća lajkova i brojne reakcije: "Preslatki ste", "Jesam se nasmijala", "Top ste", "Rođena za komediju", samo su neki od komentara. Iako je svog dečka do nedavno vjšto skrivala od javnosti, sada sve češće objavljuje fotografije s njim, a izgleda kako joj pomaže i u karijeri influencerice.

Sonja je nedavno na Instagramu otkrila i da je s Goranom u vezi već devet godina, a ove godine zajedno su kupili stan u Zagrebu na čije je uređenje Sonja veoma ponosna.

Ekspertica za spavanje otkriva trik s teniskom lopticom kojom ćeš riješiti hrkanje partnera

Vesela 37-godišnjakinja vrata novog doma pratiteljima je otvorila u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu. Gledateljima je priuštila mali "sneak peak" u novi dom, otkrivši kako joj je u stanu jedna soba posebna, ona za uređivanje, a veoma je uživala i u uređivanju prostane terase.

Možda vas zanima Sonja Kovač u videu detaljno pokazala kako je uredila stan od 130 kvadrata: "Jedna soba je najbitnija" Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram@xoxosonjakovac

Komentari 0