Stars

Ovo još nismo vidjeli: Sonja Kovač iznenadila pratitelje fotografijom u toplesu!

  • Naša inflencerica Sonja Kovač uživa na ljetovanju na našoj lijepoj obali, točnije u Baškoj Vodi
  • Sonja često dijeli svoje modne kombinacije, a ovog puta iznenadila je sve pozirajući u toplesu
  • Influencerica je dobila mnoštvo komplimenata, a također je otkrila kako provodi romantičnu večer s dečkom Goranom Mandićem kojeg inače vješto "skriva" od očiju javnosti

Vrući ljetni dani potaknuli su našu inflencericu Sonju Kovač da pokaže (gotovo) sve svoje čari. Sonja s obožavateljima nerijetko dijeli svoje modne kombinacije i oduševljava stajlinzima, a ovog puta sve je iznenadila.

Podijelila je niz fotografija, a na jednoj od njih pozirala je u toplesu. Pokazala je predivnu siluetu svoje vitke linije, dok je bikini ostavila na ležaljci. "Sve postaje užarenije kada je sunce na zalasku! Danas ja odmaram, a fotka se moja silueta!", napisala je u opisu fotografije. Sonja je tako vješto izbjegla izravno fotkanje te vidimo samo njezin odraz u staklu, no isplati se napregnuti oči!

Možda vas zanima Pozadine u prvom planu! Ove poznate dame ne libe se pokazati svoje atribute na društvenim mrežama Rubrika Stars Stars

Fotografije su snimljene na balkonu Grand Hotela Slavia u Baškoj vodi gdje Sonja odmara s dečkom Goranom Mandićem, kojeg nemamo prilike često vidjeti na njezinim društvenim mrežama. Zalazak sunca, a i sama Sonja, oduševili su njezine brojne pratitelje. "Predivno", "Nije pošteno koliko si lijepa i privlačna", "Što to skriva sjena?", "Svršeno izgledaš" redali su se komplimenti. 

Sonja Kovač u videu detaljno pokazala kako je uredila stan od 130 kvadrata: "Jedna soba je najbitnija"

 | Autor: Screenshot@xoxosonjakovac Screenshot@xoxosonjakovac Sonja Kovač u zagrljaju dečka Gorana Mandića

U svojim storijima pokazala je kako uistinu zna uživati, fotografirajući se na plaži sa svojim partnerom kojeg sada ima malo više na slikama. Sonja je također otkrila kako provodi romantičnu večer u zagrljaju svog dečka na ležaljci dok zajedno promatraju zvijezde. 

Možda vas zanima "Za ljepotu se mora istrpjeti!" Sonja Kovač pokazala 4.400 kuna vrijedne cipele zbog kojih je i proplakala Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@xoxosonjakovac
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ej maco