Love&Sex

Prekinula sam s dečkom kad mi je rekao da pokrijem grudi jer su jako ružne

  • Kad je zatražio da ponovno odjenem grudnjak mislila sam da je riječ o nekom njegovom fetišu
  • Rekao je da su moje grudi tako ružne da ne može doživjeti vrhunac
  • Voljela bih da sam ga otkačila s nekim cool riječima, no samo sam plakala, ispričala je svoju priču jedna korisnica Reddita

Osjećaj da smo seksi i samopouzdane u krevetu ne dolazi prirodno svima. (Blagoslovljeni oni koji se rode s time!) Za neke od nas je već i pomisao da smo goli pred nekim neugodna i zastrašujuća. Nažalost, jednoj ženi je naizgled romantična nova veza brzo postala noćna mora među plahtama.

Možda vas zanima I grudi koje nisu čvrste su lijepe - SaggyBoobsMatter pokret okupio je tisuće žena koje tako misle Rubrika Život Život

Anonimna korisnica Reddita pod nadimkom  /boobiesthrowawayy123 podijelila je srceparajući (i užasavajući) post na Redditovoj r/sex stranici opisujući kako joj je dečko nakon tri mjeseca veze rekao da se ne može uzbuditi nakon što pogleda njezine sise.

via GIPHY

"Počeli smo (ili samo ja) definitivno razvijati ozbiljne osjećaje", napisala je u svom postu. “Općenito sam prilično oprezna u odnosima s ljudima, ali nakon što sam upoznala tog tipa osjećala sam veliko samopouzdanje. Izgledao je ljubazno, pametno, obazrivo i imao je sve ostale stvari koje su mi važne.“

Unatoč njezinoj naklonosti, jedan je potez zaslužan što je njihov odnos od dobrog u minuti postao „zbogom, dečko“ – zahvaljujući njegovom osuđujućem stavu.

Možda vas zanima Što čini dobrog ljubavnika ili ljubavnicu? Ima(š) li te karakteristike? Rubrika Love&Sex Love&Sex

„Naime, neki dan smo vodili ljubav“, nastavila je. "Usred akcije zamolio me da odjenem grudnjak koji sam skinula."

Objasnila je kako je pomislila da je njegov čudan zahtjev možda neka vrsta „perverzije ili njegovog fetiša“. Zašto ju je zamolio da pokrije grudi?

"Zapravo je rekao da su moje grudi toliko neprivlačne da mu je teško doživjeti vrhunac ako gleda tijekom seksa", napisala je. “Voljela bih reći da sam ga otkvačila na cool način, s nekim nevjerojatno pametnim odgovorom, ali nisam. Malo sam plakala i došli smo do zaključka da ne bismo trebali biti zajedno ako ga moje golo tijelo, ovakvo kakvo jest, ne privlači.“

via GIPHY

Rekla je kako joj je srce slomljeno srce zbog njegovih riječi, ali koristi ovaj incident kako bi druge upozorila kakvu moć imaju riječi.

"Dakle, ovo je samo mali podsjetnik da je seks zabavan i uzbudljiv i vruć, ali ako dopustite da te  netko vidi golu, pustiš ga u svoje tijelo, to je vrlo intimna stvar i vrlo smo ranjivi tada", napisala je. Zato, ako imate problema s nečijim tijelom, komentare zadržite za sebe.

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0