Love&Sex 14. veljače 2020.

Parovi koji se jako puno seksaju otkrili su svojih 5 rituala - čak i ako su desetljećima zajedno

Shutterstock/Instagram.
  • Vas dvoje biste se rado češće seksali? Onda isprobajte ove tajne recepte. Definitivno se isplati!
  • Dogovorite se i svaka dva tjedna si uzmite vremena za solo seks u duetu

Tvoj dragi i ti – nerazdvojni ste! Ali u zadnje vrijeme se nekako rijetko seksate. Subotom navečer, ajde. Međutim, druge dane je uvijek nešto važnije: knjiga koju moraš baš sada pročitati do kraja, nova epizoda „Igre prijestolja“ ili računi koje moraš platiti. Dosta s time i u krevet! S ovim ritualima parovima uspijeva održati strastven seksualni život…

1. Međusobno flertuju 

Da, čak i ako ste deset godina u vezi. Upućujte si komplimente, zavodite se međusobno, budite tajanstveni i avanturistički nastrojeni – sve to drži ljubav napetom i daje osjećaj da je onaj drugi uvijek i posvuda „dostupan“. 

2. Točno određuju raspored aktivnosti 

Kad se moraju platiti računi, onda se plaćaju računi. Ali, ne tri večeri za redom. U krajnjem slučaju, napravi se plan aktivnosti. Ponedjeljkom se plaćaju režije, utorkom seks, srijedom izlazak. Ponekad život može biti doista jednostavan. 

3. Masturbiraju 

Hm, ubraja li se i to također u „seksanje“? Da, ako to radite zajedno! Dogovorite se i svaka dva tjedna si uzmite vremena za solo seks u duetu. Unijet će potrebne promjene u ljubavnu igru – da ne govorimo o seksualnim igračkama, igranju uloga i Kama Sutri. 

Možda vas zanima... 'Bio je nevin do prije pet minuta'. 11 znakova koji otkrivaju uživa li on ili ne u seksu s tobom Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Daju povratne reakcije 

„Nisi baš bio nešto.“ Naravno, tako se ne ocjenjuju parovi koji se puno seksaju. Ali, razgovaraju o seksu – i posebice naglašavaju stvari koje su bile dobre. Ne može se dovoljno puta ponoviti koliko je komunikacija važna za dobar život u spavaćoj sobi. 

anketa | Autor: miss7 miss7

5. Podupiru se 

Sigurno ti je poznato sljedeće: tko ima svakodnevne probleme u glavi, nema baš prevelike želje za seksom. Zbog toga je dobro međusobno si skinuti probleme s vrata, odnosno pomoći partneru da ih riješi. To počinje s malim stvarima – poput pomoći pri kućanskim poslovima. Često pomaže razgovor za vrijeme večere – o stvarima koje su se događale tijekom dana. Nakon toga je glava slobodna za ljepše stvari…

Možda vas zanima... Postoji 6 faktora o kojima ovisi koliko ćete se često seksati Rubrika Love&Sex Love&Sex
 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Komentari 0