Love&Sex 24524 prikaza 12. travnja 2019.

Kako ćeš prepoznati uživa li on zaista u seksu s tobom ili baš i ne

Getty/Guliver.

  • O, da, i muškarci mogu donekle 'fejkati' u krevetu 
  • Uživa li istinski s tobom, moraš pratiti određene znakove
  • Ako odmah poslije seksa zaspe, bez brige, to ne znači da mu je bilo loše 

Želiš li saznati jesi li dobra u toj igri i jesi li spremna staviti kapetansku traku oko ruke kad ste u krevetu, moraš promatrati njegovo ponašanje – prije, za vrijeme i nakon seksa. Otkrivamo kako ćeš s lakoćom prepoznati uživa li u seksu s tobom. 

1. On ima post-seks rutinu oporavka sličnu većini profesionalnih sportaša. Ako treba popiti energetski napitak staviti led na svoje gluteuse nakon seksa, onda je igra u krevetu bila i više nego intenzivna. 

2. Imao je više orgazama u jednoj „seansi“. To je vrlo impresivno. Znaš li kako je to otprilike za muškarce? To je kao da njegov penis trči maraton, a onda mu penis nekako još uvijek ima energije da bude kao: "Da, da, imam snage za još jedan maraton." 

3. Odmah će poslije seksa zaspati. Vjerovala ili ne, to je kompliment. Tako je iscrpljen i sretan jer ste ga smjestili u duboki, opuštajući san. 

4. Vozio je kroz oluju, gromove i munje samo da dođe do tebe. Ako je proglašeno izvanredno stanje, a on je rekao: "Ne, ja ću riskirati svoj život zbog seksa s tobom", onda mora biti prilično dobar (premda je mogao biti super očajan). NAPOMENA: Ovo se ne računa ako ima pogon na sva četiri kotača i ima manje od 5 cm snijega. 

5. Seksate se osam sati bez prestanka. Znaš, ljudi kažu da je pizza poput seksa, jer "čak i loša pizza je još uvijek dobra." Ali, ne znam nikoga tko jede loše pizze osam sati u komadu. 

6. On kaže: "Hej, to je bio najbolji seks koji sam ikada imao." Ne znam, zvuči mi prilično pouzdano. Vjerovat ću mu na riječ. 

7. Imao je divovski tupavi osmijeh na licu nakon seksa. Ne možeš fejkati taj osmijeh. To je osmijeh čovjeka koji je imao najbolji seks u svom životu. 

8. Kad gledate omiljene serije i čilate, a ti napraviš „potez“, on ti nikada ne govori "Ne, pričekaj, ovo je dobar dio". Bez obzira na to kakav je film ili serija. 

9. Nikad se ne žuri kad je predigra. Zato jer želi uživati u svakoj sekundi. Kad je Drake rekao: "Ponekad je to put koji te puno uči o tvom cilju", definitivno je govorio o seksu. 

10. Stvarno si ga prisilila da poboljša i promijeni svoju seksualnu igru. Naučila si ga nove položaje u kojima se mora najprije istezati, a možda si usput dodala i nekoliko novih fetiša Stvorila si seksualno čudovište. 

11. Bio je nevin do prije pet minuta. Ti si de facto njegova seksualna prvakinja. Čestitamo!

Komentari 0