Love&Sex

Ovih devet stvari rade muškarci kad duže vremena nema seksa, nemoj se iznenaditi

  • Nedostatak seksa obično frustrira i muškarce i žene
  • Raširena je pretpostavka da su žene sposobnije na neko vrijeme odreći se seksa bez da na bilo koji drugi način moraju „ispuniti svoj poriv“ – a to nije točno
  • Pogledaj što muškarci rade kad su neko vrijeme bez seksa

Naime, kao i za mnoge žene, i za muškarce je seksualnost vitalna energija bez koje dugoročno ne mogu ili ne žele biti. Znamo kako se i same ponašamo u takvim slučajevima. Ali što muškarci čine kako bi premostili vrijeme „suše“? Više o tome možete saznati u nastavku...

1. Flertovanje

Mnogi muškarci mogu proći predvidivu stanku od seksa bez većih problema. Primjerice, kad je tek postao otac ili je žena na poslovnom putu. To bi tako trebalo biti. Testirati svoju tržišnu vrijednost i vidjeti što bi mogli, a što ne – toga se ne mora u potpunosti odreći. U krajnjoj liniji, malo flertovanja je uvijek dobro za ego. Ne moraš odmah raditi dramu od toga ako sve ostalo ide kako treba.

via GIPHY

2. Mikro varanje 

Uz malo, ali ciljano lajkanje i flertovanje s ljudima na Internetu, mnogi si „zanemareni“ muškarci maze svoju dušu. Trebaju mu barem druge žene reći koliko je sjajan lik kad mu njegova djevojka to jednostavno ne može ili ne želi reći. Ako partnerica to ne primijeti, to može biti vrlo osvježavajuće. Ali, ako…

Možda vas zanima Dokazano je da muškarci najbolje žive pored partnerica koje im zanovijetaju - objašnjenje je sasvim logično Rubrika Life&style Life&style

3. Masturbiranje

Voljeti sebe nije samo opcija za razdoblja bez seksa. Muškarci to također vole raditi „tek tako“ i u predanoj vezi. Neke žene imaju problem s tim. Čak i ako misli na nju. Pa čak i ako ne. To može sam raditi koliko god često želi. Glavno je da se vrati zajedno sa svojim biserom. Inače biste morali razgovarati.

via GIPHY

4. Masturbiranje s pornićima

Ovdje se često ide do granice tolerancije partnera kada primijete koje glupe videozapise (iz ženske perspektive) ima na računalu. Nisu svi muškarci u stanju to prikriti. Ali, mnoga gospoda jednostavno vole vizualnu raznolikost seksi filmova, što znači da se ne moraju brinuti o vlastitim mislima. Ne moraš to voljeti. Ali to ne možeš spriječiti. Ako to žele, mogu to učiniti s prijenosnim računalom na koljenima u zahodu. A kad žena pita što se događa, on može mirne savjesti reći: „Odmah dolazim, dušo!“

10 klišeja o muškarcima koji su potpuno netočni, tvrde muškarci

5. Varanje

Naravno. Ako se kod kuće dugo ništa ne događa, izađe van jesti. Ili drugačije rečeno: izvana uzima nešto što mu u vezi nedostaje. Nažalost, mnogi muškarci ne razgovaraju o tome prije nego što dođe do toga, nego prvo djeluju. Osobito kad se u krevetu ništa ne događa, a potencija nije baš sjajna. Tada se često pojavi ideja: možda će me netko drugi više uzbuditi. 

via GIPHY

6. Posao

Ne reagiraju svi muškarci na pospani spolni život drugim seksualno motiviranim postupcima. Neki također hrle na posao i sublimiraju energiju u nadi da će se primijetiti uspjeh u profesionalnom okruženju. To ponekad djeluje prilično dobro neko vrijeme, ali dugoročno je nezdravo za muškarca i vezu. Ipak, još uvijek nedostaje još jedno važno područje.

Možda vas zanima Seks od nepune dvije minute je 'norma' za čak 43 posto parova, a krivac su - muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Razboljeti se

Mnogi muškarci - ne samo mimoze među njima - svoju patnju izražavaju nehotičnom apstinencijom tako da razviju neku bolest. Bolovi u želucu, migrene, vrtoglavica i sve drugo što tijelo smisli kako bi se moglo izraziti: nedostaje mi nešto. Pogledaj me. Brini se o meni. Razumije li to tada žena ili želi razumjeti, zapisano je u zvijezdama. Muškarci često ni ne znaju koji je razlog svoje „malaksalosti“.

via GIPHY

8. Razgovor

Trebalo bi postojati i to: muškarci koji svojim ženama kažu da im nedostaje dobar seks ili seks i žele surađivati s njom kako bi pronašli rješenje. Budući da su oboje potrebni za poboljšanje seksa u duljim vezama, razgovor je zapravo dobar put. Budući da imamo malo prakse s opuštenim seksualnim razgovorima, to ponekad nije baš tako lako. Dobra vijest: ovdje postoje stručnjaci koji se snalaze te pružaju individualne savjete.

Ovih 8 tajni muškarci kriju od svojih supruga - ali imaju 4 legitimna razloga za to

9. Razdvajanje

Ako ništa ne pomogne, preostaje jedino razdvajanje. Jer ne postoji drugo rješenje za dilemu kada fizički želiš spolni odnos s nekom osobom, ali partnera se više ne može pridobiti ni na koji način. Vjernost i nikakav seks ili samo seks sa samim sobom do kraja života ne može se očekivati od nikoga. Za mnoge ljude to je jednostavno previše važno područje života.

via GIPHY

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!
  • manfred

    4