Love&Sex

Seks od nepune dvije minute je 'norma' za čak 43 posto parova, a krivac su - muškarci

  • Prema anketama, muškarci i žene su se izjasnili da bi dobar seks trebao trajati oko 24 minute, uzevši u obzir vrijeme od penetracije do orgazma
  • No, novo istraživanje američkog urologa dr. Harryja Fischa otkriva kako je realnost daleko od želja
  • Naime, pokazalo se kako 43 posto parova u prosjeku ne vodi ljubav dulje od tri minute, a krivac za to su - muškarci

Prema riječima stručnjaka, zadovoljavajućim spolnim odnosom se smatra onaj koji traje od sedam do 13 minuta. Ipak, nova znanstvena studija koju je predstavio dr. Harry Fisch otkriva kako gotovo polovica muškaraca seks privede kraju za samo dvije minute.

Koliko minuta traje dobar seks? Ljudi govore jedno, ali štoperica otkriva nešto drugo

Ovaj je poznati američki urolog rezultate svog istraživanje predstavio u knjizi 'Gola istina - Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle', a u njoj otkriva kako čak 43 posto parova u prosjeku ne vode ljubav dulje od dvije minute.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Zanima te kakav je osjećaj doživjeti dvostruki orgazam? Doznaj uz ovaj savjet Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kao glavne "krivce" za to navodi muškarce, premda se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolirati dulje od minute. Više od 90 posto žena ne može doživjeti orgazam u roku od dvije minute, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

Dragi muškarci, molimo vas, prestanite za vrijeme seksa raditi sljedeće...

"Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, no znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke", istaknuo je dr. Fisch za Nerve. Dodao je i kako bi muškarci koji ne mogu niti odgoditi orgazam dvije minute od početka seksa, niti doživjeti nakon 40 minuta vođenja ljubavi, obavezno trebali posjetiti liječnika jer se takvi problemi mogu ublažiti.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić
 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    a je za sve sui krivi muskarci a zene ne uzivaju u sexu puno.