Love&Sex

Zanima te kakav je osjećaj doživjeti dvostruki orgazam? Doznaj uz ovaj savjet

  • I to istovremeno, ne jedan za drugim 
  • Možda zvuči poput holivudskog mita, ali doista postoji: tzv. „Blendend Orgasm“ su dva vrhunca – i to u isto vrijeme! 
  • Otkrit ćemo ti kako to funkcionira 

Dva orgazma istovremeno? To ne zvuči samo kao prava eksplozija osjećaja, nego „Blended Orgasm“ to doista i jest. Bez brige, za dvostruki orgazam ne trebaju ti napredne Kamasutra vještine i tehnike, nego malo finog osjećaja i nešto vremena – koje će ti se sigurno isplatiti. 

Možda vas zanima Zanimljivo, ovaj jednostavni pokret dovodi većinu žena do orgazma Rubrika Love&Sex Love&Sex

Evo kako ćeš doživjeti dvostruki orgazam 

Svejedno jesi li sama ili s partnerom: „Blended Orgasm“ će ti pružiti snažan orgazam kakav vjerojatno nisi još doživjela. Nije ni čudo da je toliko popularan i piše se o njemu zadnje vrijeme… 

Za mnoge žene je orgazam za vrijeme seksa lutrija. A kako onda postići dva? I to još istovremeno? Naime, 70 posto žena doživljava orgazam isključivo stimulacijom klitorisa. Kod „Blended Orgasma“ to se nadopunjuje vaginalnom stimulacijom koja traje onoliko dugo koliko ti treba da doživiš orgazam od obje stimulacije – i to istovremeno! 

Dakle, ne treba ti neka posebna tehnika (ili tvom partneru) nego malo finog dodira prstima (ili možda uz pomoć neke seks igračke) i dvostruka eksplozija je garantirana. Puno zabave! 

Možda vas zanima Znaš li za 'vrući trokut'? Seks položaj sličan misionarskom, ali pruža puno, puno intenzivniji doživljaj Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0