Love&Sex

Ovih 5 stvari će muškarci UVIJEK primijetiti na tebi za vrijeme seksa

  • Ako ti seks kvari pomisao da ti lak na noktima nije besprijekoran, za to stvarno nema razloga
  • Na takve stvari frajeri uopće ne obraćaju pažnju tijekom seksa
  • No, pet stvari će itekako zamijetiti

Kao prvo, ono što ne primjećuju: ako nemaš lak na noktima, ako su ti suhi laktovi ili imaš uraslu dlačicu u bikini zoni…Takve detalje muškarci uopće ne primjećuju na nama prije seksa. Vjerovala ili ne, njima je puno važnija općenita kemija među vama. Lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna – a mi donosimo i odgovore. 

1. Tvoja inicijativa 

Ako ćeš mu prepustiti da sve sam radi i čekati što će se sljedeće dogoditi, mislit će da nisi zainteresirana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

2. Način na koji se kreće tvoje tijelo

Ako si predrvena, ohladit će se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja – stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se… Što ćeš se više micati, oboje ćete se više uzbuditi. 

Možda vas zanima Koliko minuta traje dobar seks? Ljudi govore jedno, ali štoperica otkriva nešto drugo Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Tvoje oči 

Gledaš li ga u oči? Gledaš li ogoljena tijela? Obje opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jest da zuriš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje tijelo (bojiš se da ne izgledaš dobro?) ili pak zuriš u strop (dosadno ti je?). Dakle, nemoj očima 'govoriti' nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno… 

 | Autor: Getty Images Getty Images

4. Tvoj dah

Ne, nije riječ o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Riječ je u tome kako 'zvuči'. Je li teži nego inače? Je li ti glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si otrčala maraton. Ali, neka se primijeti… Šapni mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekaš što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim – dakle, nemoj se bojati pokazati ga! 

Možda vas zanima Pogodi s kim su žene zadovoljenije u seksu - sa suprugom ili s ljubavnikom? Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Nosiš li seksi donje rublje 

Hej, nema frke ako si u bijelom pamučnom, on će ga ionako jedva čekati skiunuti s tebe, no činjenica da si se pripremala za vaš intimni susret otkriva da si mislila o seksu s njim – i to ga jako pali. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • love

    my ex-lover came back begging me that he will never leave me again, 3 months later we got engaged and married, if you are having this same situation just contact Dr Akhere on his email: AKHERETEMPLE@gmail.com thanks very much sir ... prikaži još!
  • martete141

    Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji ... prikaži još!
  • kate4141

    Prije svega, hvala dr. Agazara što ste mi pružili moju voljenu u roku od 48 sati. Nemam što reći osim zahvaliti se i reći da sam sretna .. Moja draga me tretira bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom ... prikaži još!