Love&Sex

Kakav sretnik! 7 znakova da tvoj frajer misli da si u krevetu prava bomba

  • Naravno, žene vole seks jednako kao i muškarci - ali važno je napraviti razliku između vođenja ljubavi i seksa
  • Više žena je sklono voditi ljubav, dok je više muškaraca sklono seksu. A ako pokazuje ove znakove, znači da je jako zadovoljan onime što se događa pod plahtama…   

U ranijim aspektima veze možda nećeš puno razmišljati. Sviđa ti se seks, ali ne moraš nužno uroniti u sve aspekte. Kao žena, možda ćeš čak postati pomalo zbunjena kad razmišljaš o onome što ga općenito veseli u spavaćoj sobi. Možda misliš da je seks koji imate nevjerojatan, ali njemu možda nije baš tako. Možda samo pretpostavljaš nešto bez ikakvih stvarnih dokaza za to.

Je li seks jedina važna stvar u vašoj vezi? Naravno da nije! Vaš se odnos ne bi trebao vrtjeti oko seksa. To ne bi trebala biti dinamika vaše romantike. U vašoj vezi trebalo bi biti puno više od seksualnih sklonosti. Vaš odnos treba biti izgrađen na temeljima povjerenja, poštovanja, predanosti, ljubavi, odanosti i još puno više toga. Ali, reći da seks nije važan - također je naivno. Naravno da je seks važan - osobito u današnjem modernom svijetu. A ako ne primjećuješ kako izgleda vaš seksualni odnos, tada zanemaruješ vrlo važan aspekt vaše veze.

Moraš upamtiti da je seks vrhunac tjelesne intimnosti. Ne moraš biti najbolja na svijetu u tome; ali želiš biti sigurna da prije svega budeš zadovoljna, ali i daješ svoj dio u zadovoljstvu svog partnera. U suprotnom bi mogao pomisliti da ga uzimaš zdravo za gotovo. A vi ODGOVORNO to ne želite. Ali, nažalost, muškarci nisu uvijek najkomunikativniji, osobito kad je riječ o njihovim osjećajima. I zato moraš naučiti čitati između redova ako zaista želiš znati kako se osjeća. Ako je komunikativan tip, onda je nadasve dobro za tebe. Imaš muškarca koji će ti uvijek na iskren i emotivan način reći što misli o tebi. Međutim, ako on voli zadržati misli za sebe, tada ćeš morati puno kopati. Ali što ako ne znaš gdje započeti? 

Eto, možeš započeti s ovim člankom! Omogućit će ti bolji uvid i pogled na to kakvi su muškarci zaista u krevetu; i što uistinu žele od tebe. Ako imaš poteškoća s čitanjem seksualnih sklonosti svog muškarca, onda je ovo članak za tebe. Ne moraš dalje tražiti - samo nastavi čitati i upijaj svo to znanje. Tvoj seksualni život definitivno će ti biti zahvalan na tome.

1. Uvijek voli dodir s tobom - čak i izvan spavaće sobe.

Voli tjelesni kontakt s tobom i izvan spavaće sobe - jer mu to daje energiju. Uvijek je oduševljen kad god može stupiti u tjelesni kontakt s tobom.

2. On se zapravo često grli i mazi s tobom.

Ne srami se grliti i mazuckati s tobom. To čak ni ne treba biti nakon seksa. I to ni ne mora dovesti do seksa. To može biti samo nešto što vas dvoje radite iz pukog zadovoljstva – i ljubavi! 

3. Redovito se seksate i on je uvijek za akciju.

Ne morate se zapravo rijetko seksati. U stvari, seksate se prilično dosljedno - i on je uvijek u igri. Ne pokazuje znake oklijevanja. Uvijek je spreman za dobru staru ljubavnu igru s tobom.

4. Često te oralno zadovoljava.

Ne boji se spustiti „dolje“. Muškarci obično to mrze. Ali, budući da je toliko zadovoljan s onim što mu pružaš u spavaćoj sobi, pokušava ti vratiti uslugu na način da te zadovolji na najbolji mogući način.

5. Uvijek dolazi s novim trikovima i potezima u spavaćoj sobi.

Osjeća pritisak zato jer si jako vješta u krevetu. Toliko je zadovoljan tvojom izvedbom da osjeća potrebu da i sam poboljša svoju. Zna da mora pokušati biti u korak s tobom u spavaćoj sobi.

6. Stalno koketira s tobom izvan spavaće sobe.

Neprestano te pokušava zavesti. Uvijek čini sve što može kako bi stekao tvoju ljubav i naklonost. Daje sve od sebe da te zaista sve više i više impresionira.

7. Verbalno ti priznaje da je zadovoljan kako se ponašaš s njim u krevetu.

A ako ti iskreno kaže da je zadovoljan seksom koji mu pružaš, samo nastavi raditi ono što radiš. Ne popravljaj stvari ako nisu pokvarene. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0