Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
my ex-lover came back begging me that he will never leave me again, 3 months later we got engaged and married, if you are having this same situation just contact Dr Akhere on his email: AKHERETEMPLE@gmail.com thanks very much sir
... prikaži još!r for restoring my ex-lover back to me, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com or call / whatsapp: +2349057261346
Prije svega, hvala dr. Agazara što ste mi pružili moju voljenu u roku od 48 sati. Nemam što reći osim zahvaliti se i reći da sam sretna .. Moja draga me tretira bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom
... prikaži još! sada mi govori koliko me voli nego ikad prije. Ako imate problema sa svojim ljubavnika, obratite se liječniku Agbazaroj e-mail: ( agbazara@gmail. com ) ili WhatsApp ( +234 810 410 2662 ), jer je on rješenje svih problema u odnosima
Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji
... prikaži još! me je napustio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: (agbazara@gmail.com) ILI putem WhatsAppa na: (+2348104102662)