Love&Sex

Ovih 5 seks igračaka nepogrešivo pružaju osjećaj oralnog seksa

 

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Sa seksi igračkama za dvoje možete tvoj partner i ti zajedno uživati, a možeš imati i neku igračku samo za sebe. 
A seksi igračke danas mogu doista maštovito izgledati: od dilda u obliku nježne domaće životinje, pa do remenja i „pribora“ za vezanje. Do sada je postojao tek jedan problemčić – kreirati seksi igračku za žene koja će pružati autentičan osjećaj oralnog seksa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buy me now... and you won’t regret it! 💜💜

A post shared by Sex Toys UK (@sextoysuk) on

Seksualna igračka koja pruža dojam oralnog seksa: postoji li takvo što?

Nije baš jednostavno kreirati osjećaj hm, toplih i vlažnih ustiju. Lickanje, sisanje, s manje ili više pritiska, brzo, polako, kružno, gore, dolje ili u obliku slova abecede… Čini se kako bi seks igračka trebala biti opremljena umjetnom inteligencijom kako bi to uspjela dočarati (a i onda se postavlja pitanje želimo li uopće imati seksualni kontakt s umjetnom inteligencijom). 

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Usprkos svemu, mnoge tvrtke pokušale su napraviti igračku za oralni seks. Dakle, igračku koja se više koncentrira na klitoris – što većini žena treba kako bi postigle orgazam. Dvije dobre vijesti: tehnika vibracija i mehaničkih jezika je napredovala. A proizvodi ne izgledaju više poput malih zečića s baterijom na leđima. 

1. Bolje od muškarca? Womanizer

Premda je ime u najmanju ruku čudno, "Ženskaroš", muškarac koji se tako naziva nema što raditi u našem krevetu – kod ove igračke za kunilingus možemo zažmiriti na jedno oko. Živi, samozvani ženskaroš uglavnom je razočaranje, ali Womanizer na baterije nije. Žene opisuju da oponaša sisanje, a vibracije na klitorisu pružaju „brze orgazme“ te „još nepoznatu stimulaciju“ ili „orgazam poput potresa“. 

 | Autor: Amazon Amazon

2. Oralni seks poput dizajnerskog objekta 

Lelo Ora 2 je seks igračka koju ne trebaš sakrivati – izgleda poput lijepog dizajnerskog objekta i možeš je slobodno staviti na ormarić pored kreveta. Ali, to spominjemo tek usput. Što zapravo može? Osjetiti kad je blizu tijela te potom vibracije (deset različitih brzina) namjestiti kako ti odgovara. Za osjećaj oralnog seksa treba je staviti na klitoris, a silikonske kuglice kruže naokolo poput jezika te simuliraju razne druge lude pokrete. S malo lubrikanta doživljaj će biti još realniji. 

 | Autor:

3. Orgazam za tri minute

Satisfier Pro 2 je, kako ime sugerira, pravi profesionalac za pružanje zadovoljstva. Činjenica da zadovoljava s pomoću udarnog vala malo nas plaši. Međutim, kad se čuju komentari oduševljenih žena, onda nam je malo lakše. Naime, žene se kunu da je ova seksualna igračka pružila bezbroj klitoralnih vrhunaca. Za to treba manje od tri minute, kažu mnoge - i to sve s pomoću vibracija koje nalikuju na sisanje i pulsiranje. U usporedbi s Womenizerom, Satisfier je malo žešći. 

 | Autor:

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style

4. Jezik na desetu

Sqweel Go igračka sastoji se od jezika, odnosno, od deset silikonskih jezika smještenih na kotačiću – koji se neumorno rotiraju oko klitorisa. Postoje različite postavke i vibracije. Neke žene pretpostavljaju da je tu igračku smislio muškarac, jer ni jedna žena ne bi došla na ideju da se oralni seks izvodi s rotirajućim jezikom. Naravno, Sqweel ne daje osjećaj poput pravog jezika, ali svejedno je uzbudljiva i zabavna igračka. 

 | Autor:

5. Preety Love Rudolf - jezik od silikona 

Naravno da je teško imitirati osjećaj dodira jezika. Proizvođači su pokušali prvenstveno sa silikonom. Ova igračka izgleda poput otvorenih usta s jezikom u sredini – koji točno cilja klitoris. Naokolo su postavljeni mali „stimulatori“. Postoji ukupno 30 različitih postavki za vibracije, od polaganih i nježnih pa do brzih i čvrstih. 

 | Autor:

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0