Love&Sex 07. listopada 2021.

Ova tri horoskopska znaka očekuje najromantičnija jesen ikada, jesi li među njima?

Ova tri znaka očekuje romantična jesen
Shutterstock. Ova tri znaka očekuje romantična jesen
  • Svijetlo svijeća, navečer ste ušuškani ispod prekrivača i čujete kišu na prozoru…
  • Ili se ti i dragi uputite u šetnju šarenom jesenskom šumom - kako romantično! 
  • Ova tri znaka imat će jesen punu romantike i nježnih trenutaka

Uz sve atribute jeseni, trenutačna sezona vage također osigurava puno topline oko srca. Naime, ovim horoskopskim znakom vlada strastveni planet Venera i stavlja naš fokus u potpunosti na naše veze. 

Ova tri horoskopska znaka sada mogu očekivati osobito romantične trenutke…

Blizanci 

Bezbrižna energija vage trenutačno je doista dobra za blizance, što nije ni čudo, pošto su ipak oboje zračni znakovi. Blizanci ne mogu pogriješiti kad je ljubav u pitanju. Prepusti se pa vidi što će se dogoditi. Uzbudljiv izlet s tvojom simpatijom ili romantični spoj - svi znakovi trenutačno ukazuju na ljubav!

via GIPHY

Vaga 

Vaga često doista procvjeta u jesen. Njezina komunikativna i simpatična priroda osigurava da njezine veze dosegnu novi vrhunac. Ako zračni znak sada mudro koristi svoju moć i karizmu, privući će u svoj život upravo one romantične trenutke o kojima je dugo sanjao.

uređenje interijera Možda vas zanima... Ova 3 horoskopska znaka imaju najljepše uređene domove - u čemu je tajna? Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ovaj vatreni znak shvaća da je sada pravo vrijeme da se s jedne strane malo povuče, a s druge strane da se zaista uključi - čak i ako je to inače vrlo teško za horoskopski znak koji voli slobodu. U postojećim vezama ovan uspijeva vidjeti vezu više kao jedinstvenu cjelinu, što je nevjerojatno dobro za vezu. Kad je riječ o novim poznanstvima, na jesen će otvorenije krenuti u akciju te svoju ljubavnu stranu staviti u prvi plan. Zvijezde ga nagrađuju čistom romantikom!

via GIPHY

Astrologija ne donosi svima ugodnu jesen Možda vas zanima... Jesen neće biti sjajna za tri horoskopska znaka, a jednom se posebno loše piše Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0