Life&style
Astrologija ne donosi svima ugodnu jesen

Jesen neće biti sjajna za tri horoskopska znaka, a jednom se posebno loše piše

  • Jesen često znači i nove početke - ulazimo u novu poslovnu i školsku godinu, svježi i odmorni nakon dugog toplo ljeta
  • Međutim, za neke znakove horoskopa ova će tranzicija biti manje uspješna nego za druge
  • Tri znaka su u posebno nepovoljnom položaju utjecajem planeta, a jedan od njih će proći gore od ostalih

Diljem zodijaka planete će biti u stalnom pokretu što nekim horoskopskim znakovima baš neće povoljno sjesti ove jeseni

Spokojno vrijeme godine kada se priroda polako priprema za vraćanje na tvorničke postavke zapravo će biti prilično turbulentno i ne baš tako ugodno za tri znaka. No, osim dva pomračenja koja koja će posebno nepovoljno utjecati na nekoliko znakova te će im priuštiti psihički, društveni i fizički kaos, položaj Plutona, Jupitera i Saturna u listopadu mogao bi donijeti i nešto lijepo. 

Ovo su 3 najopasnija horoskopska znaka, s njima nema zafrkancije. Slažeš li se? Možda vas zanima Ovo su 3 najopasnija horoskopska znaka, ako im se zamjeriš nećeš dobro proći. Slažeš li se? Rubrika Life&style Life&style

Dinamika u astrologiji nije ništa novo, ali ipak tri znaka trebala bi biti posebno na oprezu zbog ranih iznenađenja koja im donosi jesen. 

Ribe

Venerinim tranzit u znak strijelca koji kvadrira ribe, mogao bi im donijeti nesklad i stres. Frustracije te neće zaobići ni u ljubavi i financijama. 

Kao da to nije dosta, od kraja studenog kada Merkur zaživi u Strijelcu, zakomplicirat će ti se i komunikacije te planovi putovanja. Sam kraj jeseni proći će u znaku Marsa u Strijelcu, planeti rata i agresije, što također ne donosi dobre okolnosti. Ribe, pripremite se na ne naš sjajnu jesen. 

Djevica

Djevice će e baviti sličnim izazovima kao i ribe. No, ti ćeš odmah  početkom jeseni doživjeti ljubavne i financijske zavrzlame dok će problemi s komunikacijom zaživjeti poslije. Osjećaš ćeš i bezrazložni bijes koji bi se mogao nepovoljno odraziti na tvoje odnose, od ljubavne, preko prijateljske do poslovne prirode.

Stigao je posljednji retrogradni Merkur u ovoj godini - i u pitanje dovodi upravo naše veze!

Srećom, sezona Jarca na zimskom solsticiju će te rashladiti i prizemljiti. 

Ovan

Iako ribe prednjače kao znak koji će najteže doživjeti jesen, ni ovnovima neće biti lako. Često ćeš se osjećati kao da nisi u ravnoteži i razdražljivo. 

Početkom studenog mogao bi ozbiljno biti pogođen i tvoj ljubavni život, posebno kada se Venera okrene retrogradno 19. prosinca. Vjerojatno ćeš tada upasti u letargično razdoblje kada ćeš možda razmišljati o povratku bivšoj ljubavi ili prisjećati se ’dobrih starih vremena’. Posebno teška bit će kasna jesen. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0