Life&style

Stigao je posljednji retrogradni Merkur u ovoj godini - i u pitanje dovodi upravo naše veze!

  • Posljednji retrogradni Merkur otpičinje danas, 27. rujna, a nalaže nam da usporimo, predahnemo i dobro razmislimo o vezama koje smo izgradili
  • Ovo je vrijeme da razmisliš o odnosu sa svim važnim ljudima u životu, od ljubavnog partnera do suradnika na poslu
  • Također, ovo će biti vrijeme samopreispitivanja, no na kraju ćeš stvari vidjeti vrlo jasno

Stigla nam je posljednja retrogradna pojava Merkura 2021. Do sada smo prošli kroz mentalno iscrpljujući retrogradni Merkur u Vodenjaku i kaotičnu retrogradnost u Blizancima. No, ovaj put možda ćemo se malo odmoriti. Od 27. rujna do 18. listopada, brzi planet će plesati unazad u Vagi, znaku koji je poznat po tome što je miran, skladan i orijentiran na odnose.

 | Autor: shutterstock shutterstock Posljednji retrogradni Merkur nam stiže

Vagom upravlja Venera, Planet ljubavi i naklonosti, pa će kao rezultat toga tvoj društveni život biti zvijezda ove retrogradnosti. Ovaj tranzit "produbit će potrebu za ponovnom "kalibracijom" naših najvažnijih odnosa, teme koja je započela ulaskom sunca u Vagu. Retrogradno kretanje planeta obično je prilika za razmišljanje o određenim područjima našeg života. Budući da je Vaga znak partnerstva Merkur će nas natjerati da preispitamo, pregledamo i razmislimo o međusobnom odnosu kako bismo pronašli više ravnoteže i pravičnosti unutar naših najvažnijih veza. Tijekom ovog tranzita trebala bi razmotriti kako se odnosiš prema ljudima u svom životu, uključujući romantične partnere, prijatelje, obitelj, pa čak i suradnike, te kako tu komunikaciju učiniti skladnijom.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji imaju osebujan modni stil, uvijek prepoznatljiv Rubrika Life&style Life&style

Odmah kad Merkur uđe u svoju retrogradnost, bit će zaključan u kvadrat s transformativnim Plutonom. Mogla bi osjetiti potrebu osjetiti potrebu da preoblikuješ način na koji tumačiš i prenosiš informacije, pa ćeš stoga promijeniti način na koji izražavaš svoje potrebe s partnerima, šefovima i drugim važnim ljudima u svom životu.

 | Autor: shutterstock shutterstock Ovo je vrijeme da razmisliš o svom odnosu sa svim važnim ljudima u životu

Sljedećih mjesec dana odvoji vrijeme za razmišljanje o tome kako si u životu komunicirala s ljudima. Produktivno? S poštovanjem? Učinkovito? Također razmisli o tome kako želiš da se komunicira s tobom. Želiš li da ti šef izravno iznese konstruktivnu kritiku ili bi radije primila povratnu informaciju zapakiranu u mašnicu, s pohvalama. Razmisli, a zatim im to reci. 

Naravno, ovo je još uvijek retrogradan Merkur, pa ipak trebamo očekivati ​​neke komunikacijske greške. Od 5. do 10. listopada Merkur će se sastati s Marsom, što bi moglo izazvati intenzivnu razmjenu emocija s našim najbližima. Moramo biti oprezni s onim što govorimo, i što je najvažnije, s načinom na koji to govorimo.

Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, jesi li među njima?

Riječi mogu biti naše oružje pa moraš biti oprezna kako ne bi rekla nešto što ćeš kasnije žaliti. Također, uvijek razmisli prije nego progovoriš. Retrogradno ili ne, to je uvijek dobra ideja u komunikaciji s drugima. Dakle, kako se na sve to pripremiti? Prilično je jednostavno i nježno: polako. Sve ima svrhu, a svrha retrogradnog Merkura je malo usporiti.

 | Autor: shutterstock shutterstock Posljednji retrogradni Merkur nam stiže

Ovo su 3 najopasnija horoskopska znaka, s njima nema zafrkancije. Slažeš li se? Možda vas zanima Ovo su 3 najopasnija horoskopska znaka, ako im se zamjeriš nećeš dobro proći. Slažeš li se? Rubrika Life&style Life&style

Dakle, udahni. Već smo prošli i preživjeli kaotične, upitne retrogradnosti, a ni ova se ne razlikuje. Znamo osnove onoga što nam retrogradni Merkur čini - tehnološke greške, kaotična putovanja, nejasnoća u razmišljanju i nesporazumi. No, ako se pripremimo, ovaj bi tranzit mogao biti samo još jedna prepreka na putu stjenovite 2021. godine. Ovaj retrogradni Merkur počet će dramatično, neugodno, a možda čak i pomalo zbunjujuće u načinu na koji nas proziva. Ali kad jednom dođemo s druge strane, sve će se isplatiti. Dobit ćemo potrebnu jasnoću - čak i ako se moramo malo oznojiti da bismo to postigli.

Photo: shutterstock

Komentari 0