Life&style 27. studenoga 2020.

Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, jesi li među njima?

Shutterstock/Instagram.
  • Neki ljudi su poput dobrog vina - s godinama postaju sve bolji
  • Za mnoge to znači da vremenom postaju sve privlačnije osobe
  • To se događa osobito osobama koje su rođene u ova četiri horoskopska znaka

Poznato je kako ljepota ne dolazi samo izvana, nego itekako i iznutra. Ova četiri znaka s godinama nauče „preokrenuti“ svoje unutarnje prednosti prema van. Zbog toga s godinama postaju sve ljepši…

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova plahost jenjava s godinama. Postaju sve više samopouzdani – a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole putovati, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost te isijavaju sa životnom radošću. To se vidi njihovoj vanjštini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#helenabonhamcarter Please take a look on my privat page @bloody_maya666

A post shared by Helena Bonham Carter (@helenabonhamcarter_offical) on

Djevica

Djevica je kao tinejdžerka gotovo neprimjetna. Povučena je i oprezna te se ne želi nametati. Pri tome zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava osobnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. S nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna te se rado igra s njome. Ovaj znak postaje s godinama nevjerojatno privlačan.

Možda vas zanima... Ova četiri horoskopska znaka često krše zakon i nerijetko imaju problema s policijom Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you like USA ?🇺🇸 . #camerondiaz

A post shared by 𝙲𝚊𝚖𝚎𝚛𝚘𝚗 𝙳𝚒𝚊𝚣 || 𝙵𝙰𝙽 𝙿𝙰𝙶𝙴🤍🔗 (@cemerondiaz) on

Ovan

Ovnovi vole pustolovine te su izuzetno sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se s godinama malo smiri, ali to ne djeluje negativno na njegovu sjajnu osobnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutarnja ljepota vidi se i izvana. To ih čini osobito privlačnima. Što su stariji, ovnovi su otvoreniji i iskreniji – bez da ih netko može povrijediti.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i sjaje. Svejedno je li riječ o unutarnjoj ili vanjskoj ljepoti: lavovi nikada ne prestaju raditi na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo: s godinama njihova osobnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim vanjskim izgledom, često djeluju kao da ne stare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Put me in, coach! 🏈 #SuperBowlLIV 📸 Dave Shopland / Shutterstock

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Komentari 0