Life&style

Ova četiri horoskopska znaka često krše zakon i nerijetko imaju problema s policijom

  • Držati se pravila i propisa očito nije lako baš svakome
  • Neki jednostavno imaju poriv učiniti nešto kažnjivo
  • Za ova četiri horoskopska znaka osobito je naporno i teško ne prekršiti zakon

Premda svi na „loše dečke i cure“ gledaju sa strahopoštovanjem, svi znaju da se oni „jako dobro zabavljaju u životu“. Naime, ova četiri horoskopska znaka smatraju da su pravila tu da se krše. Jesi li ti među njima?

Ovan

Ovan se može brzo razljutiti i razbjesniti ako mu se nešto propisuje. To onda uglavnom završava tako da se ne drži pravila. Svejedno mu je za zakon. Glavno mu je da dobije što želi te će za to riskirati i sukob s policijom. Međutim, nekako uvijek uspije neokrznuto izići iz svake takve situacije.

via GIPHY

Bik

I bik često ima posla sa zakonom. I to uglavnom zato jer organizira jako glasne tulume. Uz to voli komfor i luksuz. Drugima jako malo dopušta da mu nešto kažu, a kad tulumari, onda to radi do maksimuma – što često završi prijavom za remećenje javnog reda i mira. Međutim, bikovima je svejedno – glavno da je njima dobro.

Možda vas zanima Ovi znakovi horoskopa ne pronalaze srodne duše u mladosti već kasnije u životu, tvrdi astrologija Rubrika Love&Sex Love&Sex

Lav

Poznato je da je lav rado u centru pažnje. Voli privlačiti pozornost te zadiviti druge. To ide ponekad toliko daleko da zanemari poneke propise ili prekrši neka pravila. S time se onda može pohvaliti svojim prijateljima. „Jučer sam bio bez maske na poslu i posvuda!“ rečenica je koju ćeš često čuti od lava.

via GIPHY

Vodenjak

Ovaj horoskopski znak voli svoju slobodu te ima totalno pustolovan duh. Kako bi mogao maksimalno uživati u tome, vodenjak zastupa mišljenje da su zakoni postoje kako bi se kršili. Vodenjaci često prebrzo voze ili se parkiraju tamo gdje se ne smije. Umjesto poštanskih maraka, ovaj horoskopski znak sakuplja kazne.

Možda vas zanima Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, prava si štreberica! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ea mi lavovi zakon uvijek.