Life&style

Ova tri horoskopska znaka nikako se ne mogu pomiriti sa 'zabranom' izlaska i silno žele van

  • Koronavirus, odnosno globalna pandemija, već je sada znatno promijenila način života
  • Što nas još sve očekuje, teško je reći – vlada poprilična neizvjesnost
  • Ova tri horoskopska znaka nikako se ne mogu pomiriti s ovom situacijom

Trenutačno moramo doslovno zaboraviti na društveni život kakvog smo dosad provodile. Ograničeni su izlasci i sve mi moramo svjesno doprinijeti borbi protiv koronavirusa. Međutim, nekima od nas to lakše pada nego drugima. Ova tri horoskopska znaka imaju veliki problem s time da ne smiju izlaziti iz kuće…

via GIPHY

Lav

Lav voli pažnju i treba svoju pozornicu. Zbog iznenadnog ograničavanja izlazaka te činjenice da više ne može biti među ljudima te u centru pažnje, lavovima je ekstremno teško. Naime, nevjerojatno su društvene osobe te su rado među ljudima i to im sada nevjerojatno jako nedostaje. Sigurno ti je već više puta palo na pamet posjetiti svoje prijatelje?! Međutim, razum pobjeđuje! Sada nije pravo vrijeme za izlazak među ljude. Trebaš izbjegavati društvene kontakte i čekati…

via GIPHY

Strijelac

I strijelac ima probleme s ograničenjem izlazaka. Naime, poput lava, strijelci su također jako društvene osobe. Vole pustolovine te su poznati po svojoj spontanosti i poduzetništvu. Kad su s prijateljima – u svom su elementu. Zbog toga je sada mnogim strijelcima jako teško – kao da im nedostaje zrak za disanje. Međutim, i oni znaju da je sada važno ostati kod kuće te će donijeti razumne i prave odluke.

Zanima te ova tema? Onda pročitaj i ovaj članak: Ovnovi i strijelci će predvoditi horoskopske znakove koje čeka uspješan tjedan!

Ovan

Slično je i ovnovima. Ovaj horoskopski znak nevjerojatno je ambiciozan i stalno si postavlja ciljeve koje sto posto mora ostvariti. Međutim, neki ovnovi projekti sada moraju pauzirati zbog ove krize. S time se ovan teško može pomiriti. Nemiran je te ekstremno nestrpljiv. Zbog toga jedva čeka da sve konačno prođe kako bi mogao krenuti u akciju. Međutim, do tada mora biti između svoja četiri zida. Na sreću postoje neki projekti koje može raditi i od kuće.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ma svi bi mi van bez obzira na horoskop!!!!!