Life&style

Evo zašto je predivno ali i ponekad vrlo zahtjevno imati jednog ovna u svom životu

  • Osobe rođene u znaku ovna mogu se opisati u tri riječi: aktivne, impulzivne i strastvene!
  • S početkom proljeća započelo je i vrijeme vladavine ovna
  • Otkrit ćemo ti što sve trebaš znati o tom posebnom horoskopskom znaku

Za početak, ovnovi po horoskopu rođeni su od 21. ožujka do 19. travnja. Ovan je vatreni znak, planet mu je Mars, mantra „just do it!“, a rubin i ametist donose mu sreću.

Karakteristike ovna

Ovnovi znaju što žele i žive prema motu: „Just Do It!“ Pravog ovna ništa ne može zaustaviti – i najveće izazove promatraju s dozom optimizma. Ne priznaju poraz – zato jer im je cilj stalno pred očima. Stres? Za ovnove je to strana riječ. Smatraju kako će se sve jednom opet posložiti – zbog toga im je lakše u životu nego drugima. Deset zadataka koje treba odmah obaviti? Ovan će zadržati hladnu glavu i s puno energije će se baciti na posao.

Međutim, osobe rođene u ovom znaku imaju problem kad njihov sugovornik nije istog mišljenja. Naime, imaju svoje mišljenje i poglede te si ne daju išta reći. To ubrzo vodi do konflikta. Kad već dođe do toga, treba potražiti zaklon - ovnovi su jako impulzivni te mogu reći ili napraviti nešto nepromišljeno – samo kako bi pobijedili u svađi. Dakle, treba dvaput razmisliti prije nego im se suprotstavi.

Ali, ovnovi su jako otvoreni i pozitivni te opraštaju i nisu zlopamtila. Potrudit će se brzo sve ispraviti i vratiti u normalno stanje. Stoga su rođeni vođe – jer mogu i znaju reći drugima što ih ide.

Osim toga, osobe rođene u znaku ovna apsolutno vole pustolovine i rado putuju, vole otkrivati nove stvari te uživaju u svojoj neovisnosti. Njihov nemir tjera ih na aktivnosti na otvorenom – poput skijanja, tenisa ili odbojke.

Snaga ovna:

• disciplina

• samouvjerenost

• strast

• romantika

• izdržljivost

• pustolovan duh

• pozitivnost

Slabosti ovna:

• egoizam

• impulzivnost

• zavist

• prebrzo prosuđivanje

• nestrpljivost

• svadljivost
 

Zanima te ova tema? Onda pročitaj i ovaj članak: Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju!
 

Kakve su žene u znaku ovna

Žene rođene u znaku ovna su samouvjerene feministkinje, ambiciozne žene koje jure za karijerom te temperamentne glumice. Najbolji primjeri: Emma Watson, Victoria Beckham ili Keira Knightley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to work in a monochrome look from a collection I’m launching very soon!! x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Naravno da te žene nisu lak plijen za muškarce: znaju što žele, a što ne žele! I to ne u poslovnom svijetu, nego i u ljubavi. Njihov tip iz snova mora biti dorastao njihovom nemiru i impulzivnosti te mu mora biti jasno da ženu rođenu u znaku ovna ne može zatvoriti kod kuće! Njoj ne treba muškarac koji će je stalno držati za ručicu…

Možda vas zanima Ima li barem tjedni horoskop dobre vijesti za nas? Ima - ako si bik, jarac, vodenjak ili škorpion Rubrika Life&style Life&style

Osim što nema te rasprave kojom žena rođena u znaku ovna neće dominirati, one jako paze na vanjski izgled te često stoje pred ogledalom – premda vole prirodan izgled.

Pošto je žena-ovan apsolutna karijeristica, ima jedan problem: kućanstvo. Naime, u vezi često dođe do problema jer se ne želi odreći svoje neovisnosti – i nije baš neka domaćica. Povrh toga joj baš ne ide i štednja novaca – pa novac je tu da si kupi nove cipele, a ne da stoji na računu! Treba joj pravi umjetnik koji će je spustiti na zemlju i realni svijet.

Sažeto: žena rođena u znaku ovna je svadljiva i snažna žena, često naginje egoizmu, nestrpljiva je i ljubomorna, ali ujedno i romantična i optimistična.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cute 😍 . . follow first ➡️ @keiraknightleay . . pic from @keiraknightleyonly

A post shared by keira knightley (@keiraknightleay) on

Kakvi su muškarci u znaku ovna

Tko izlazi s muškarcem rođenim u znaku ovna, zna jedno: ništa ne zna. Nemirni i impulzivni ovan donosi odluke bez previše razmišljanja – po osjećaju – stoga je misteriozan i teško ga je pročitati. Nije ga lako uhvatiti jer su njegovi zahtjevi veliki. Njegova žena iz snova treba biti poput njega – ali to mu je teško pronaći.

Ono što je sto posto sigurno kod muškarca rođenog u znaku ovna: nikada ti neće biti dosadno s njim! Uvijek je pun iznenađenja i nikada ne možeš pogoditi što smjera. Pravila i preporuke? To ga ne zanima! To ga čini i dominantnim ljubavnikom - zato jer i u krevetu točno zna što želi. Naime, nikako ne želi monotoniju! S druge strane, spada među najljubomornije znakove i ne želi dijeliti svoju ženu ni na koji način.

Možda vas zanima Za 3 horoskopska znaka može se reći da su pravi anđeli. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Međutim, žena koja jednom osvoji srce ovna zna sljedeće: postoji malo toga što neće napraviti za tebe! Apsolutno je vjeran te želi biti savršen i pedantan – što će tražiti i od tebe!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0