Life&style

Ovnovi i strijelci će predvoditi horoskopske znakove koje čeka uspješan tjedan

  • Ulazimo u travanj, ali ovo što nam se događa nikako nije šala. Imaju li barem zvijezde neke dobre vijesti?
  • Ovnovi, strijelci, ali i još neki znakovi mogu očekivati prilično dobre dane koji slijede
  • Pogledaj što ti sve donosi horoskop za ovaj tjedan

Tko bi pomislio prije dva, tri mjeseca da će 2020. godina početi ovako… Pred nama je travanj i ovo što se događa apsolutno nije šala: stanje u svijetu je do daljnjega neizvjesno. Međutim, kad bolje pogledamo, i u ovom stanju mirovanja može nam se dogoditi puno toga te tko zna – možda ćemo uskoro na ovo vrijeme gledati kao na veliki poklon!

Ovan

Mogu li ja to? To se pitaš sve više i više. Odgovor je jasan: da! Možeš si zapisati plus uz samouvjerenost te ćeš s lakoćom i dalje obavljati sve svakodnevne poslove. Djeluješ ohrabrujuće na svoje ukućane te im svojim stavom poboljšavaš raspoloženje. Od petka možeš još više odahnuti.

via GIPHY

Bik

Tema s kojom se tijekom tjedna sve češće baviš: kako ću se ograničiti od drugih ljudi. Kako ću razjasniti drugima da imam vlastite vrijednosti i pretpostavke? Važna stvar. Ali, moguće je da ćeš u subotu pretjerati sa svađom sa svojim partnerom.

Blizanci

Rad od kuće, zatvorena teretana, nikakve promjene ili socijalnih kontakta – to nije lako. Kako ne bi došlo do krize kod tebe, držiš se strogog plana. Osim toga: radit ćeš planove za budućnost kako bi spremno dočekala bolja vremena. Podijeli svoja razmišljanja s bliskom osobom.

Rak

Na poslu moraš ponekad pomagati drugima kako bi uspjeli obaviti svoje zadaće. I moraš im ukazivati na nevažne pogreške kako bi mogli nesmetano raditi. Krajem tjedna ćeš se moći opustiti i priuštiti si nešto što ti čini dobro. Svoju kupaonicu pretvorit ćeš u spa, izmijeniti izgled, fotografirati se za društvene mreže…

via GIPHY

Lav

Osjećaji se ne mogu jednostavno raspršiti u zraku – to ćeš primijetiti odmah na početku tjedna. Bolje je da pokušaš biti kreativna te potražiš nove mogućnosti za rješenja. U vezi može doći do prolazne krize. To ćete izbjeći tako da se malo maknete s puta jedno drugome. Savjet: meditiraj što je moguće više!
 

Zanima te ova tema? Onda pročitaj i ovaj članak: Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju!
 

Djevica

Kriza kao prilika: u teškim situacijama se ljudi često pokazuju onakvima kakvi doista jesu. To ti pomaže prepoznati pravi karakter nekoga, npr., kod nekoga s kim se dopisuješ preko društvenih mreža. Svakoga tko misli samo na sebe – izbriši! U krajnjoj liniji – i ti sama si spremna pomoći drugima.

Vaga

Premda se ponekad osjećaš premoreno, nećeš se slomiti! Tvoj optimizam uvijek pobjeđuje! Ono što će ti pomagati u ovim trenucima jest tvoj prizemni, racionalni način razmišljanja. Tko ima djece, izmislit će sjajne igre kako bi se svi zajedno dobro zabavili. I ti možeš sada otkriti svoje unutarnje dijete te biti zaigrana i kreativna.

via GIPHY

Škorpion

U tvojoj vezi je sve kako si željela – i to ti je trenutačno najvažnije! Ako ćeš osjetiti frustraciju (a moguće je za vikend), jako ćeš se potruditi da to ne primijete tvoji bližnji. Najbolje sredstvo za smanjenje frustracije bit će ti sport, ples i pisanje. Čak ćeš biti nadprosječno originalna i maštovita!

Možda vas zanima Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka i u najtežim vremenima misle pozitivno Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Na poslu će ti sve ići kao po loju – očekuju te same pohvale pa čak i mogućnost financijskog bonusa. Bit ćeš sretna što ćeš moći stabilizirati dobro raspoloženje u uredu. Za vikend te očekuju vruće igrice s dragim! Ako si solo, za vikend ćeš imati puno sreće ili ćeš nekoga usrećiti.

Jarac

Bit će ti lako pretvoriti osjećaje u riječi te pričati o tome što te pokreće. To opušta! Međutim, budi slušateljica puna razumijevanja. Svoju radoznalost i strast za putovanjima moraš nažalost potisnuti te si pronaći online utjehu. Međutim, doći će i do sljedećeg godišnjeg odmora – sigurno!

via GIPHY

Vodenjak

Tvoja kozmička zadaća: pokazati strpljenje i koncentrirati se na bitno. A to nije jednostavno za temperamentno biće kao što si ti - koje svim srcem voli slobodu. Alergična si na ograničenja. Promijeni ono što možeš promijeniti. Sve ostalo moraš prihvatiti.

Ribe

Nećeš imati problema izreći sve što ti leži na srcu. Međutim, pokušaj slušati svog dragog te razumjeti njegove potrebe. To je jako važno jer svakodnevni rituali parova u današnje krizno vrijeme ne vrijede. Na poslu ćeš biti strukturirana i megarealna. To će biti dobro za tebe, a i za tvoje kolege. Nemoj se ustručavati i kaži ono što misliš!

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0