Love&Sex

Ovi znakovi horoskopa ne pronalaze srodne duše u mladosti već kasnije u životu, tvrdi astrologija

  • Jesi li znala da ti horoskopski znak može pokazati hoćeš li upoznati srodnu dušu kasnije u životu?
  • Ljubav je kocka, a najveća igra je pronalazak te osobe koja će zauvijek ostati s tobom
  • Što ako ta osoba koju trebaš sresti naiđe tek kasnije u životu?

Treba vremena da se pronađe srodna duša, a neki horoskopski znakovi privlače ovu vrstu ljubavi kasnije u životu. Svi u životu želimo pronaći ljubav, ali nikad ne znamo kada te gdje je. Ali, ono što želimo više od toga, ono što stvarno želimo - je srodna duša.

Ovih pet horoskopskih znakova imaju predispozicije pronaći srodnu dušu u ranim 30-ima ili čak i kasnije. Naravno, ništa nije uklesano u kamen pa je tako u životu sve moguće, ali zanimljivo je pročitati što o tome misli astrologija.

Lav

Glavni razlog zašto ćeš tek kasnije u životu sresti srodnu dušu jest činjenica da želiš znati u što se upuštaš kad sretneš partnera prije nego što ga uopće upoznaš. Premda je ono što trebaš shvatiti da je sve u pokušaju i pogrešci, ne možeš tek jednom nogom krenuti i očekivati da će te ljubav pronaći - trebaš obje noge. Na taj način ti treba vremena da upoznaš različite ljude i konačno stekneš ideju o tome što želiš. Na kraju ćeš konačno upoznati osobu koju vrijedi čekati, a to će biti tvoja srodna duša.

via GIPHY

Djevica

Boriš se s analiziranjem i zato ti je toliko teško pronaći srodnu dušu. Imat ćeš poteškoće u povezivanju s ljudima na romantičnoj razini, ali želiš pronaći romantičnu srodnu dušu kako bi se osjećala cjelovito. Barem će se tvoji prijatelji osjećati poput tvojih srodnih duša - što će dodati vrijednost tvom životu. Ali, pronaći ćeš tog jednog srodnog muškarca – i onda nemoj dopustiti toj osobi da ti pobjegne zato jer je previše kritiziraš.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova nikada ne bi trebali raditi od kuće, barem tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Glavni razlog toliko dugog čekanja je zbog činjenice da trebaš steći osjećaj neovisnosti i slobode koji bi te potom vodili do tvoje srodne duše. Ideja predanosti može se činiti nepotrebnom sve dok ne dođeš do sredine dvadesetih godina. U početku ćeš imati problema s povjerenjem i plašit ćeš se da tvoja potencijalna srodna duša može zauvijek nestati, ali s vremenom ćeš je upoznati. Ovaj horoskopski znak traži puno prostora u vezi pa ćeš trebati pronaći nekoga tko će poštivati tvoje potrebe.

via GIPHY

Jarac

Sasvim si realna i žudiš za zrelom vezom. Ti si tip koji voli najprije proći kroz teške stvari u životu prije nego što stupi u vezu s nekim. Ne želite ih lišiti svoje ljubavi. Želiš nekome dati dom, a ne graditi ga s njim. Želiš biti u mogućnosti pružiti ono što ih nadahnjuje u životu.

Ovan

Vrlo si zabavna i uvijek juriš za svojim snovima. Jako si avanturistički nastrojena i u 20-ima ćeš se zabavljati i istraživati život. Ali, možda bi željela tako i još nekoliko godina prije nego što se skrasiš. Ako se skrasiš prerano, mogla bi biti nevjerna te povrijediti nekoga do koga ti je jako stalo, osobito kad bi taj netko mogao biti tvoja srodna duša. Mali savjet: ostani prijateljica s njim - ako nisi još spremna da bude tvoj jedan jedini.

via GIPHY

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Zvijezde se smiješe bikovima i rakovima, dva znaka moraju još malo biti strpljiva! Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Unsplash/Szabolcs Toth

Komentari 0