Life&style

Tjedni horoskop: Zvijezde se smiješe bikovima i rakovima, dva znaka moraju još malo biti strpljiva!

  • Travanj je mjesec sreće i definitivno je pripremio (te još priprema) mnoga iznenađenja za većinu nas
  • Nažalost, neki još moraju pronaći dozu strpljenja i malo pričekati kako bi se „vratili na staro i dobro“
  • Pogledaj što zvijezde kažu za tvoj znak i kakav te tjedan očekuje od 20. do 26. travnja 2020.

Polako se pojavljuje svjetlo na kraju tunela! Riječ „karantena“ ušla je u hrvatski jezik iz francuskog „quarantaine de jours“ („četrdeset dana“). I doista, nakon 40 dana lagano se bliži smanjivanje nekih mjera. I nebo nam daje pozitivne signale. Mladi mjesec i sunce – koji ulaze u znak bika – donose nam veliku porciju zemlje pod nogama. I lakoću maslačka. Aleluja!

Bik

Univerzum je predvidio kozmičke darove za sve bikove - kao nagradu za naporan rad prošle i ove godine. Za bikove se okreće sretan list. Sunce ulazi u znak bika, a sezona bikova počinje s mladim mjesecom – također u biku! Sjajno! Sanjaj koliko je god moguće više i veće stvari! Čestitamo!

via GIPHY

Blizanci

Mladi mjesec je uvijek novi početak, svejedno u kojem je položaju. U ovom slučaju nalazi se „u kući pored“ – a tebi definitivno godi njegova blizina. Inspirira te i motivira da započneš novi životni ciklus. Dakle, počni raditi liste zadataka i planova – ali s pomoću papira i olovke, odnosno na klasični način – dosta je gledanja u ekrane…

Rak

Rak i bik imaju nešto zajedničko: ljubav prema tradiciji i vrednotama. Nalazimo se u vremenu kolektivne procjene vrednota te rak može sada iskoristiti ove dane kako bi s novim mjesecom počeo ispočetka – nabolje. I to na svim razinama, a osobito kad je riječ o obiteljskim temama.

Lav

Sa suncem koje ulazi u znak bika osjećat ćeš manje vatre. Međutim, prednost je da će ti zemljane teme (koje donosi zemljani znak) pružiti malo mira i spokoja, što će ti dobro doći – naime, zadnje vrijeme si prilično napeta, zar ne? Dobro će ti doći da se od srijede – s mladim mjesecom – malo povučeš te o svemu promisliš polakše i svjesnije. Bez brige, stres će se već vratiti sam od sebe.

via GIPHY

Djevica

Kao i većina osoba rođenih u znaku djevice, vjerojatno si zadnjih tjedana bila stalno u akciji – i toliko puno ljudi i životinja usrećila je ruka koju si im pružila. Pomagati od srca jedna je od najplemenitijih stvari koje netko može imati. Iskoristi mladi mjesec kako bi se malo primirila i povukla te se ipak malo pobrinula za sebe. Jesi li si zadala već sasvim osobne ciljeve za sljedeći mjesečni ciklus?

Možda vas zanima Koji horoskopski znakovi najbolje znaju s novcem, a kojim znakovima plaća traje jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Ideja da započnemo nešto novo zajedno s mladim mjesecom vjerojatno je stara kako i čovječanstvo. Međutim, tebi će mjesec još neko vrijeme ostati u mraku i moraš se više okrenuti prizemnim stvarima. Temeljito razmotri svoje želje i nemoj se zavaravati kako ćeš sve „lako srediti“. Sada bi ti, zapravo, za sve što ti se vrzma po glavi - trebalo malo čudo! Vjeruješ li u čuda?

Škorpion

Osobama rođenima u znaku škorpiona se bikovi nalaze točno nasuprot. Oba horoskopska znaka bave se trenutačno vrednotama, a škorpionu je trenutačno malo više stalo za unutarnje vrijednosti, za moć i kontrolu. S druge strane, bikovi radije kontroliraju vanjska dobra. Kako god: novi mjesec u biku idealan je da ponovno postaneš svjesna svojih vrijednosti.

via GIPHY

Strijelac

Posljednji tjedni bili su izazov za sve nas! Život se odvijao na način koji nikada još nismo doživjele. Događalo se puno toga novoga, bilo je puno napetosti i pustolovina… Ako netko to zna, to onda zna strijelac. Mladi mjesec idealan je da si nanovo napuniš baterije te kreneš iz početka.

Jarac

U poslovnom mozgu jarca vrti se informacija kako je „Hermes“ prvi dan nakon ponovnog otvaranja u Kini imao 2,7 milijuna dolara prometa. I nakon ove krize imat postojat će svijet – eventualno ne onakav kakav je bio, nego malo bolji. Sa više Birkin-torbica! Zamisli jednu za vrijeme mladog mjeseca – možda ti se želja uskoro ostvari!

Vodenjak

Vodenjak! Ako se za nekoga može reći da je prepun energije, to si onda ti! Sigurno si sudjelovala u svim fitness-izazovima koje si našla na Internetu. Znamo da želiš izići. Međutim, strpi se još malo. Sada si korak bliže i najgore je prošlo – razmišljaj pozitivno!

via GIPHY

Ribe

Tvoje telepatske sposobnosti apsolutno su na putu prema novim visinama. Još malo karantene i moći ćeš pogoditi koji brojevi će se izvući na Lotu. Šalu na stranu – posljednjih tjedana su se doista malo bolje namjestile tvoje antene, zar ne? Ovaj tjedan osobito pazi na svoje snove – mogla bi otkriti neku skrivenu poruku!

Ovan

Čini se kako je sezona ovnova koji žele projuriti glavom kroz zid - pri kraju. Idealan je trenutak za odvajanje svog rođendana i svojih ciljeva kako bi se pripremila na novo razdoblje. Iskoristi pojavu mladog mjeseca 23. travnja kako bi se napunila novom energijom.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova nikada ne bi trebali raditi od kuće, barem tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0