Life&style
uređenje interijera

Ova 3 horoskopska znaka imaju najljepše uređene domove - u čemu je tajna?

  • Što se tiče uređenja vlastita četiri zida, puno možeš naučiti od ova tri horoskopska znaka
  • Oni vrlo ukusno znaju urediti i opremiti svoj dom. Jesi li i ti među njima?

Svaki dom ima svoj šarm i karakter, ali volimo pogledati nešto od drugih kad je riječ o interijeru, a možda i naučiti. Ako tražiš nove ideje za svoj interijer, nadahnuće možeš dobiti od sljedeća tri horoskopska znaka. Naime, oni imaju poseban štih za učiniti dom elegantnim, modernim i lijepim u jednom.

1. Vaga: estetika na svim područjima života

Vage vole lijepe stvari u životu, što se odražava i u njihovom izboru namještaja. Ovaj uravnoteženi zračni znak uspijeva stvoriti savršenu mješavinu estetski ugodnog namještaja i ugodnog accessoiresa u svoja četiri zida. Sve blista u savršenoj ravnoteži i harmoniji. Dakle, nije niti previše pretrpano, a niti previše minimalistički, nema boje koja dominira, a opet sve izgleda elegantno te sa puno stila.

Cool ili bez ukusa? Ovi trendovi interijera iz 2000 -ih vraćaju se na velika vrata

2. Bik: malo, ali pomno odabrano

Za bikove je kod kuće vrlo jasno da je manje više. Umjesto da oko njega stoji puno malih stvari koje zauzimaju prostor ili čak izgledaju jeftino, ovaj zemaljski znak radije ulaže u pojedinačne, ali kvalitetne stvari. Na taj način uspijeva bez napora stvoriti plemenit i luksuzan ambijent u kojem se čovjek osjeća ugodno te rado dođe kao gost. Bik bi želio ponekad biti pohvaljen zbog toga!

Ako promijeniš ovih 6 stvari u svom kućanstvu, tvoj dom će vrijediti znatno više na tržištu

3. Blizanci: uvijek u trendu i bez problema mijenjaju stvari

Što se tiče interijera, blizanci su uvijek ažurni. Znaju točno što je u trendu kad je namještanje u pitanju i ne bježe od redovitog preoblikovanja svoja četiri zida. Uostalom, vole kad je u stanu sve novo i moderno. Poseban talent ovog zračnog znaka je i stvaranje vještog spoja starih i novih stvari. Ako si pozvana u goste kod blizanca, gotovo uvijek ćeš otkriti nešto poznato, ali i nepoznato.

Photo: Shutterstock

Komentari 0