Love&Sex
"Dajem svom muškarcu stroga pravila o braku, kao što su zabrana prijateljica ili ostajanje nasamo sa suprotnim spolom"

"Odredila sam mužu pravila: ne smije imati prijateljice niti biti nasamo sa suprotnim spolom"

  • Svaki brak je drugačiji, a svaki par funkcionira po drukčijim principima
  • Jedna žena suočila se s teškim neodobravanjem kada je podijelila svoja "bračna pravila" na internetu
  • Tvrdi da za nju i supruga izvrsno funkcioniraju premda je prijateljevanje sa suprotnim spolom, pa čak i da budu sami u blizini osobe suprotnog spola, zabranjeno

Bailey McPherson znala je da će njezina pravila o braku vjerojatno biti nepopularna, dajući im naslov na TikTok videu: "Pravila koja moj muž i ja imamo za naš brak koja ljute ljude". Mlada mama navela je svoja bračna pravila u dva odvojena videa, a također je pružila nastavak objašnjavajući svoj način razmišljanja iza kontroverznih ideja.

Prva stavka na popisu bila je jedna od najkontroverznijih, a glasi "nema prijatelja suprotnog spola". Drugo, napisala je da se to odnosi čak i na njihova radna mjesta, a ne dopuštaju jedno drugome da budu sami u blizini suprotnog spola.

@bmcpher Part 1? 🤣🤷‍♀️ #marriage #marriagerules #husbandandwife #christianmarriage #momsoftiktok ♬ BUNNY IS QUEEN - BUNNY BARBIE🐰

Na kraju je rekla da zabranjuju "slanje poruka suprotnom spolu, a da drugi ne zna". Žena i njezin suprug također imaju pravila o konzumaciji sadržaja. Uz "zabranu gledanja pornografije", par također zabranjuje "požudu za drugima", a Bailey je objasnila da to znači praćenje "skandaloznih" stranica na društvenim mrežama. Jedno od velikih pravila je i to da jedno drugo uvijek stavljaju na prvo mjesto, čak i ispred roditelja.

@bmcpher Reply to @jmh.816 ask and you shall receive🤭 #marriage #marriagerules #husbandandwife #christianmarriage ♬ BUNNY IS QUEEN - BUNNY BARBIE🐰

Njezin video skupio je više od 600.000 pregleda, a izazvao je veliku debatu u komentarima. Mnogi su mislili da su njezina pravila pomalo ekstremna, a jedna je osoba napisala: "Reci mi da ne vjeruješ svom partneru, bez da mi kažeš da ne vjeruješ svom partneru." Video je dospio na Reddit i Twitter, gdje su korisnici označili pravila "jezivim" i "toksičnim".

Tanya Bardsley Možda vas zanima "Iako sam novopečena mama, seksam se s mužem svaki dan. Žene koje se tako ne potrude riskiraju prevaru!" Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Ako imate pravila u svojoj vezi kao što su 'nemoj se sastajati/pisati/pričati s X' ili nešto slično, u toksičnoj ste vezi", tvrdi jedan komentator. "Volim te i kažem da ti vjerujem, ali možeš li jednostavno... ne razgovarati s polovinom stanovništva?", rekao je korisnik zamišljajući hipotetski razgovor između muža i žene.

Neki su pak rekli da razumiju pravila koja su postavili McPhersonovi, čak i ako se u početku čine čudnim. "Imamo zajedničke prijatelje oba spola, on šalje poruke dečkima, ja curama", objasnila je jedna žena. "On očito razgovara sa svojim ženskim članovima obitelji, a ja očito razgovaram sa svojim muškim članovima obitelji. Ali ovo funkcionira za nas", objasnila je Bailey.

Istraživanje je otkrilo da niske žene i visoki muškarci imaju najsretnije veze!

Bailey je također objavila naknadni video kako bi se pozabavila negativnim reakcijama - a ono što je rekla bile su zablude o njezinoj "nesigurnosti". "To nije stvar nedostatka povjerenja, koliko je to granica poštovanja", rekla je svojim gledateljima. "Kao udana žena, nemam potrebu za društvom drugog muškarca koje ne mogu dobiti od svog muža."

Bilo je puno komentara poput 'ovo su znakovi za uzbunu', dodala je. "Za mene ili mog muža bila bi crvena zastava da moj partner ne može poštivati ​​te granice." Također je dodala da nisu u potpunosti prekinuli sve veze sa prijateljima nakon što su izrekli vjenčane zavjete. "Oboje imamo ljude iz naše prošlosti s kojima se tu i tamo družimo", objasnila je. Ako se radi o nečem osobnom, jedan partner vodi i drugog supružnika, a ako je telefonom, prokomentirao razgovor poslije. Transparentnost je najvažniji aspekt. "Nikada ništa ne radimo u tajnosti", naglasila je Bailey.

Možda vas zanima "Naš brak je prioritet broj jedan - važniji smo si od djece" - ovaj par to savjetuje i drugima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@martarajohnson
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • manfred

    Diktatorica