Love&Sex
Tanya Bardsley

"Iako sam novopečena mama, seksam se s mužem svaki dan. Žene koje se tako ne potrude riskiraju prevaru!"

  • Period nakon poroda, uz malenu bebu nije lak pa uz obaveze oko novog člana obitelji i umor, intimni život partnera često postane sporedna stvar. Ili sasvim zamre...
  • Reality zvijezda i majka četvero djece Tanya Bardsley izjavila je kako, unatoč novoj životnoj ulozi, svaki dan ima odnos s mužem. Kao, pazi, prevenciju da je ne prevari!
  • Četiri druga para potom su podijelili svoje priče o tome koliko često imaju vremena, snage i volje za seks nakon što dođe beba

Narušen san, gust raspored i novorođena djeca znače da se u prosjeku količina seksa prepolovi u odnosu na ono koliko ga je bilo prije nego li je par dobio djecu. A petina roditelja se ne može ni sjetiti kada su zadnji put bili intimni, prema istraživanju tvrtke Moonpig. S druge strane, majka četvero djece Tanya Bardsley, TV zvijezda i poslovna žena, najpoznatija po glumi u reality seriji 'The Real Housewives of Cheshire' rekla je kako se svaki dan se seksa sa suprugom Philom, inače profesionalnim nogometašem, kako bi ga spriječila da 'zastrani'.

Četiri para roditelja na tu su temu za The Sun otkrili koliko često nađu vremena za intimnost.

Katie i Ade: "Moramo se strpiti"

Katie (33) i zaručnik Ade (40), žive s kćeri Calypso (2) i Katieninim sinovima Lokijem (10) i Indi (4). Par se seksa jednom mjesečno, a Katie koja je kućanica kaže: "Kad smo se prije tri godine upoznali na festivalu, bilo je to tri puta tjedno. Ali sada, s troje djece - i Calypso u našoj sobi - teško je provesti vrijeme nasamo."

"Ja sam novopečena mama, ali se seksam s mužem svaki dan - žene koje to ne rade riskiraju prevaru!" | Autor: shutterstock shutterstock "Ja sam novopečena mama, ali se seksam s mužem svaki dan - žene koje to ne rade riskiraju prevaru!"

U idelanom slučaju par bi bio intiman svaki dan, no majka Katie kaže kako bi ona bila zadovoljna seksom dva puta tjedno. "Više seksa bi bilo oslobođenje, ali teško je, zapravo uopće nemamo vremena za sebe. Valjda samo moramo biti strpljivi."

Možda vas zanima "Dajem svom muškarcu sve što mu treba i seks kad god poželi - to je tajna sretnog braka" Rubrika Life&style Life&style

Michelle i John: "Pokušavamo održati vatru"

Michelle (37) i suprug John (34) seksaju se jednom u dva tjedna. Michelle. Imaju Issy (15) i Thomasa (5). Michelle kaže: "Prvo smo imali seks do šest puta tjedno. Ali kad nam se rodio sin, morala sam žonglirati s oba djeteta. Dojila sam i bilo je lakše da beba spava u našem krevetu. John bi završio na sofi."

Michelle otkriva kako nisu mogli biti spontani i John bi se kući vraćao iscrpljen s posla ili bi ona bila neispavana. Imaju sreću ako se uspiju poseksati svakih nekoliko tjedana, obično ujutro nakon što djeca krenu u školu, kažu. "Radije bismo da se možemo seksati svaki dan. Nadamo se da ćemo se vratiti na to kad djeca postanu starija." John kaže: "Trudimo se ostati bliski mazeći se i iskorištavajući slobodnih 30 minuta da održimo vatru."

"Spavam samo s udanima", tri muškarca objašnjavaju zašto im je najdraži seks sa ženama u braku

Katie: "Neću riskirati da me muž prevari"

Novopečeni roditelji Katie (22) i zaručnik Meiri (31), seksaju se svaki dan, unatoč tome što im je kćer Jassy rođena prije deset mjeseci. Katie, majka s punim radnim vremenom, kaže:"Naš ljubavni život je još uvijek nevjerojatan kao što je bio kad smo se upoznali prije dvije godine." Unatoč čekanju tri tjedna na seks nakon što se Jassy rodila, stvari su se brzo vratile u normalu. Čak i dok je Katie bila trudna seksali su se tri ili četiri puta tjedno.

"Ja sam novopečena mama, ali se seksam s mužem svaki dan - žene koje to ne rade riskiraju prevaru!" | Autor: shutterstock shutterstock "Ja sam novopečena mama, ali se seksam s mužem svaki dan - žene koje to ne rade riskiraju prevaru!"

"Jassy obično prespava cijelu noć tako da nismo previše umorni. I još uvijek imamo tjedni izlazak kada nam prijatelji čuvaju djecu. Jedini fokus nekih mama je beba pa se njihovi partneri osjećaju zapostavljeno. Ako ne radite na vezi kad dođu djeca, riskirate da vas partner prevari." Meiri kaže: "Katie uvijek izgleda nevjerojatno. Da bi veza potrajala, morate se potruditi - to uključuje intimnost."

Libido u vezi pada s godinama Možda vas zanima 6 razloga zašto u braku nakon nekog vremena više nema seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Solaya i Chris: "Seksamo se samo u posebnim prilikama"

Sex je zauzeo zadnje mjesto u životu za majku troje djece Solayu Rwley i njenog muža Chrisa. Oboje imaju 44 godine, žive u Engleskoj s djecom Grace (13), Ivy (5) i Harrisonom (2). Glumica kaže: "Sretni smo ako to radimo četiri ili pet puta godišnje. Kad smo se upoznali prije 16 godina imali smo seks do tri puta dnevno." No od kad je Grace stigla u njihovu obitelj, doživjeli su veliki šok. Grace je bila zahtjevna beba - puno je plakala i bila je jako vezana za majku. 

"Ja sam novopečena mama, ali se seksam s mužem svaki dan - žene koje to ne rade riskiraju prevaru!" | Autor: shutterstock shutterstock "Ja sam novopečena mama, ali se seksam s mužem svaki dan - žene koje to ne rade riskiraju prevaru!"

"Smatrala sam da je dojenje borba i borila sam se s postporođajnom depresijom. Usredotočila sam se na Grace, a Chris je radio prekovremeno kao vratar. Kad smo se vidjeli, bili smo tako umorni i seks nam je bio zadnja stvar na pameti". "Danas se seksamo samo u posebnim prilikama. Roditelji koji kažu da se seksaju svakodnevno pretjeruju." Chris kaže: "Naši prioriteti su djeca. Često je to poljubac ili kompliment koji pokazuje pravu dubinu ljubavi. Ne radi se o tome koliko često se seksate."

Photo: Instagram@tanyabardsley7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • manfred

    Odlična zena nece je muž varati🤸‍♂️