Life&style

"Dajem svom muškarcu sve što mu treba i seks kad god poželi - to je tajna sretnog braka"

  • Monica Huldt kaže kako je tajna sretnog braka u tome da služi svog muža i sviđa joj se što je on dominantan
  • Tipičan dan za Monicu izgleda tako da se brine o kući, vježba i priprema hranu za supruga
  • "Iskreno, ne želim raditi", kaže, a suprug joj govori što želi jesti te kako da se oblači i njoj to - nimalo ne smeta

Monica Huldt (37), koja živi u Scottsdaleu u SAD-u, znala je od malih nogu da joj je suđeno da postane draga supruga i ponosi se time što je potrebe svog 39-godišnjeg supruga Johna stavila na prvo mjesto. Kaže da je tajna sretnog ljubavnog života u tome da muškarci budu dominantni i da bi više žena trebalo prigrliti staromodnu kućnu ulogu "tradicionalne supruge". "Nikada nisam bila žena koja je nastojala postići veliku karijeru i iskreno, ne želim raditi - volim biti kućanica i brinuti se za muža. Otkad sam gledala film Stepfordske supruge, znala sam da želim da moj život bude upravo takav", kaže.

Međutim, ovaj stav nije za svačiji ukus (slažemo se!) - i muškarci i žene imaju problem s Monikinim pristupom braku. Rekla je: "Jednom od mojih bivših ta ideja nije bila draga - zato je sada bivši. I žene će reći da sam luda ili da sam sramota za druge žene. Ali nije me briga - to je moj život i volim ga." Tipičan dan za model koja redovito dijeli snimke svog tijela usavršenog u teretani sa svojih 220.000 pratitelja na Instagramu vrti se oko brige o kući, vježbanja i spravljanja obroka za muža. Kaže kako njezin suprug voli njezino kuhanje: "Uvijek kaže da je hrana moj fah i samo želi finu večeru. Ako od mene traži nešto određeno, uvijek dobije ono što želi."

Možda vas zanima Slavna Heidi Klum otkriva svoj recept za ljubav: "Evo što me čini dobrom suprugom svom mužu" Rubrika Stars Stars

Monikin suprug također očekuje da se lijepo odijeva kod kuće: "John voli da se lijepo odijevam makar sam kod kuće, kao seksi sportski, i ne voli da se šminkam po kući. Nekim ženama se možda ne bi svidjelo da im se govori što trebaju raditi ili odjenuti, ali ja volim kad mi daje upute." Na pitanje kako se osjeća prema nekim ženama koje smatraju da su njezini životni izbori regresivni ili čak "ponižavajući", Monica kaže da je ne zabrinjava njihovo mišljenje: "Tako smo živjeli stoljećima - tek sada se mrzi ovaj način života."

Monikina potčinjena uloga nadilazi kuhinju i ulazi u spavaću sobu gdje kaže da je na raspolaganju da ispuni potrebe svog muža kad god to poželi: "Što se tiče spavaće sobe, vrlo sam pokorna, a on je dominantan. Sviđa mi se kad čovjek preuzme inicijativu i uzme što želi. Uvijek sam dostupna za potrebe svog muža i to mi se sviđa. Moj muž  poznaje moje potrebe. To smatram izuzetno privlačnim u muškarcu."

Majka je pitala sina smeta li mu što mu je supruga neuredna - pogledaj što joj je odgovorio

Iako nema posao i voli biti domaćica, Monica je vrlo uspješna manekenka i donosi mnogo novca putem svog računa OnlyFans. Jako cijeni svoje obožavatelje jer bez njih ne bi bila tu gdje je. Voli što oni ne osuđuju njen izbor da se brine o mužu na način na koji ona to čini. Monica vjeruje kako postoje velike prednosti u življenju života kakvim ga ona živi. Rekla je: "Prije svega, imate više slobode brinuti se o sebi. Vježbam pet puta tjedno jer mi raspored to dopušta, ne moram brinuti da ću žuriti kući s posla. Druga stvar je da ćete imati jaču vezu sa svojim mužem. I na kraju, ako živite kao "žena, supruga" znači da ćete imati prednost vidjeti svoju djecu kako odrastaju. Bit ćete im stalno na raspolaganju."

Najbolje supruge prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Ovo su dobre supruge, rangirane od najbolje do najgore, prema horoskopskim znakovima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ona i njen suprug trenutno nemaju djece, ali Monica ima jake stavove o roditeljstvu. Kaže da će djecu, kada ih dobiju, odgajati vrlo tradicionalno. To podrazumijeva naučiti sve o tome kako biti dobra žena ako budu imali djevojčicu, a njezin suprug će to slično napraviti ako dobiju dječaka. Iako bi neki mogli biti šokirani Monicinim staromodnim pristupom braku, model vjeruje da bi mnoge veze bile sretnije da je više žena prihvatilo ovakav način razmišljanja.

"Ljudi su danas tako nesretni, uvijek traže sljedeću uzbudljivu stvar, pa zašto jednostavno ne prihvatiti ono što jesmo, onako kako smo stvoreni? Iskreno mislim da bi žene i muškarci bili mnogo sretniji u svojim tradicionalnim ulogama nego što su sada." Par se ne smatra materijalistima, iako ima luksuznu kuću, vole putovati i često koriste Monikin prihod da zajedno dožive nove stvari ili posjete novu zemlju. Influencerica također ulaže veliki dio svog novca u posao - a njezin muž rado pomaže i nikada nije ljubomoran. "Moj muž mi daje veliku podršku; pomaže mi u uređivanju fotografija i smišljanju ideja. Da nije podrške kao što je njegova, ne bismo bili tu gdje jesmo. Možda sam domaćica, ali mi smo tim", zaključila je Monica.

Photo: Instagram@swedish_bella_backup

Komentari 0