Love&Sex
Najbolje supruge prema horoskopskom znaku

Ovo su dobre supruge, rangirane od najbolje do najgore, prema horoskopskim znakovima

  • Hoćeš li biti (ili jesi) romantična, brižna i draga ženica ili svojeglava, stroga i hladna? 
  • Horoskop može puno toga otkriti o tvom statusu u braku 
  • Pogledaj koje su žene najbolje supruge… I, da, apsolutno možeš demantirati svoje mjesto na top listi, bilo loše, bilo dobro

Poznato je da svaki horoskopski znak ima i dobre, a i neke loše strane. Naravno, sve na kraju ovisi o osobi, ali neke osobine su nam „urođene“. Primjerice, kakve ćemo biti supruge. Donosimo ti listu dobrih supruga horoskopa, poredanih od najboljih do onih „malo manje boljih“…  

1. RAK

Žene rođene u znaku raka su vrlo emotivne i predane. Nose srce na dlanu. Nažalost, takva emocionalna izloženost obično ih dovodi do slomljenog srca.

Ali, usprkos činjenici da ih je vrlo lako povrijediti, rak je klasičan primjer žene koja je pravi izbor za stabilnu i dugotrajnu vezu.
Vole ideju braka i zajednice, to je nešto što njihovom životu daje smisao. Izuzetno su brižne i učinit će sve kako bi odgovarale svom suprugu i djeci, samo zato što to žele i zato što imaju puno ljubavi za dati.

Čista su srca i nikada neće lagati. Dakle, kad račica nešto kaže, možemo biti sigurni da je iskrena. Ona je savršena žena kojoj svatko može dati svoje povjerenje. Žena rođena u znaku raka obogatit će bračni život čistom i nesebičnom ljubavlju. Zato su žene rakovi rangirane kao najbolje supruge zodijaka.

via GIPHY

2. RIBE

Žene ribe su toliko pouzdane. Nikada nikoga neće iznevjeriti, čak i ako ta osoba nije učinila ništa da zasluži njihovo povjerenje i ljubav. One će uvijek dati drugu priliku. U početku se mogu činiti pomalo sramežljivima, ali čim puste nekoga unutra, otkrit će potpuno novi svijet ljubavi i naklonosti.

Zbog svoje kreativnosti su vrlo inteligentne i imaju tu ljupku stranu koja se nikada neće moći zaboraviti. Vole živjeti sofisticirano i uživati u finoj hrani i dobroj glazbi. Mogu biti pomalo ćudljive, ali njihova dobrota i odanost to nadoknađuju. A ako se uzme u obzir koliko dobra ima u srcu, oprostit će joj se promjenjiva raspoloženja.

3. VAGA

Vage su vrlo emocionalne i najljubazniji su horoskopski znak. Uvijek nastoje biti pozitivne i sretne, ali to ih ne sprječava da se nose s bilo kakvim sukobima u braku. Vaga neće moći mirno spavati dok s partnerom ne riješi svađe i zato će inzistirati na rješavanju problema što je prije moguće.

Uz to, one su mislioci koji nadahnjuju svoje partnere da postignu svoje ciljeve. To je ono zbog čega njihovi partneri žele biti bolji ljudi.
Lukavim planovima nikada neće dobiti nešto od svojih partnera - samo ljubaznošću, koja im je najdraža osobina. One su velike ljubavnice i majstorice romantike.

4. BIK

Nakon što pronađe nekoga koga voli, žena bik je jako posvećena toj osobi. Ništa neće biti važnije od osobe koju vole. Podredit će svoj život svojoj boljoj polovici i napravit će sve kako bi mu odgovarala samo zato što ga voli.

Te su žene vrlo inteligentne i žele više od veze, a ne tek puku tjelesne privlačnosti. Zbog činjenice da su inteligentne, ako netko želi privući pažnju žene bika, morat će se angažirati i izazvati njezin um jednako kao i tijelo, a to nije lak zadatak. Njen partner mora joj intelektualno i emocionalno savršeno odgovarati. Vrlo su zaštitnički nastrojene prema svojoj obitelji - osobito kada su u pitanju djeca.

via GIPHY

5. VODENJAK

Ove su žene vrlo impulzivne jer se ne mogu nositi s dosadom. Ako imaju osjećaj da su zapele u kolotečini, odmah će učiniti nešto po tom pitanju. Dakle, ako se netko želi oženiti ženom vodenjakom, mora biti oprezan te ne smije dopustiti da veza stagnira, jer će žena vodenjak ubrzo napustiti takvu vezu. Naime, ako vidi da se ništa ne događa, otići će i pronaći nešto uzbudljivije za napraviti.

Osim toga, vodenjaci su vrlo pametni i žele da im partner odgovara. 

6. JARAC

Ove su žene jako impulzivne. Kad nešto odluče, postići će to - na ovaj ili onaj način. Apsolutne su kraljice kada je u pitanju multitasking - brinu se o djeci, kući, poslu i, što je najvažnije, vode sretan bračni život.

Ako se netko želi oženiti takvom ženom, mora znati da treba biti jako dobro organizirana osoba. Ne podnose lijenost ili ljude koji stalno obećavaju i ne poduzimaju ništa po tom pitanju. Sve manje od savršene organizacije i postizanja ciljeva krši dogovor.

7. BLIZANCI

Blizanci su vrlo lukavi. U jednom trenutku će biti najbolja supruga koju netko može poželjeti (sa riječima punim ljubavi i brižnim djelima), a zatim u sljedećem može potpuno promijeniti mišljenje - samo tako, u djeliću sekunde.

Ako se netko želi vjenčati s blizankom, mora znati da postoje njene dvije strane s kojima će morati živjeti. Lako je živjeti s nježnom i romantičnom stranom, ali što kad druga strana izađe na vidjelo?

via GIPHY

8. ŠKORPION

Žene škorpioni nisu najgori izbor s kojim će netko provesti ostatak života. One imaju tendenciju izvlačiti najbolje iz čovjeka, ali na poseban način koji se ne sviđa svima.

Činjenica je da imaju vrlo visoke standarde; ako je netko ne može slijediti i postići ciljeve koje si tako visoko postavlja, veza neće uspjeti. Zato su samo najjači u stanju „ukrotiti“ ženu škorpiona.

9. DJEVICA

Djevice su zastrašujuće organizirane i misle da točno znaju što nije u redu, a što je ispravno. Kako bi netko mogao živjeti sa ženom djevicom, morat će prihvatiti činjenicu da će sve morati ići njezinim putem.

Ali, s druge strane, ako je partner nasmijava, doživjet će nevjerojatnu ljubav i tretman koji nikada prije nije imao. Ipak, ako brak potraje, trebat će se naviknuti isključivo na njezin obrazac ponašanja.

10. LAV

Tko osvoji ženu lava, postigao je jackpot! Ali, evo upozorenja - ako ne dobije ono što želi, netko će biti ozlijeđen. Ono, ozbiljno ozlijeđen. Neće se duriti - nego bjesnjeti! Zato treba dvaput razmisliti prije nego što se krene u lov na lavicu. Međutim, kad jednom osvoji srce lavice, taj će sretnik doživjeti bezuvjetnu ljubav. Kad vole, vole zauvijek. Neće joj smetati podijeliti svjetla reflektora.

Samo se ne treba zadržavati u njenoj blizini kad se naljuti – treba bježati dok se ne ohladi.

via GIPHY

11. OVAN

Žene ovnovi su vrlo kompetentne i divne su i glamurozne. Nema sumnje da će se svatko odmah zaljubiti u ovu ženu.

Vrlo je odana u braku, ali očekuje nešto zauzvrat. Ako ne dobije ono što želi, otići će i pronaći nekoga tko će to učiniti - i vjerujte nam, tamo ih ima dosta koji umiru od želje da zauzmu upražnjeno mjesto. Ako netko razočara ženu ovna, ova će ga rastrgati.

12. STRIJELAC

Ako netko želi biti zbunjen i nesvjestan onoga što se događa, treba se oženiti se ženom strijelcem. Te su žene vrlo strastvene i ne mogu predugo ostati na jednom mjestu jer ne podnose dosadu ili stagnaciju. Čim osjete da ih drže pritisnutima, otrčat će i više se neće vratiti.

Treba ih prihvatiti takvima kakvi jesu i nikada ih ne pokušavati ukrotiti, jer nema šanse za uspjeh. Žele slobodu više od predanosti i to je nešto što nitko ne može promijeniti. Jedino rješenje je da partner bude slobodouman poput nje. Ako je partner voljan ponašati se i gledati svijet onako kako ga ona vidi, imat će savršen brak. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0