Life&style

"Naš brak je prioritet broj jedan - važniji smo si od djece" - ovaj par to savjetuje i drugima

  • Mnogi roditelji svoju djece stavljaju iznad svega, no bračni par Jay i Sofia vjeruju da im drukčije razmišljanje pomaže da budu bolji roditelji
  • Vjeruju da je davanje prioriteta njih kao supružnika jedno drugom bitno za dugoročnu sreću
  • Brak je prioritet broj jedan, važniji od njihove djece

Mnogi roditelji tvrde da potrebe svoje djece stavljaju iznad svega. Međutim, jedan par je krenuo u potpuno drugačijem smjeru. Ovaj bračni par progovorio je o svom stavu da jednome budu najvažniji i svoje potrebe ne podređuju nužno potrebama svoje djece. I drugim supružnicima savjetuju da učine isto ako ne žele da im brak završi razvodom. 

Možda vas zanima Recept za savršen brak uključuje barem dvije velike svađe mjesečno! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Sofia i Jay u braku su 27 godina, a često dijele svoje bračne mudrosti putem svog popularnog TikTok kanala, gdje se bave temama poput "planirane intimnosti", "usamljenosti u vašoj vezi" i "muškim i ženskim pogreškama u braku".

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Međutim, jedan nedavni video mogao je iznenaditi neke sljedbenike, a Sofia i Jay otvoreno su priznali da svojem brak daju prednost ispred vlastite djece, tvrdeći da ih takav pristup čini boljim roditeljima. Hrabro tvrdeći da je "brak važniji od vaše djece", par koji je vjenčan već 27 godina vjeruje da bi drugi roditelji trebali to uzeti u obzir ako žele dugoročno ostati sretni. Objašnjavajući njihov stav u videu, Jay je ustvrdio: "Vaš brak bi trebao biti vaš prioritet broj jedan, a ne vaša djeca".

@27_years_married your relationship should be more important than your kids! #parenting #parentingtips #marriage #momsover30 #momsoftiktok #husbandandwife ♬ original sound - Jay & Sofia

Slažući se s ovim kontroverznim stavom, Sofia je dodala: "Mame, znam zašto ste imale takvu reakciju jer svaka mama ima taj instinkt da se brine o svojoj bebi, zar ne? Volimo svoju djecu, imamo sina i kćer i nismo rekli da ne dajemo prednost svojoj djeci. "Napomenut ću ovo, mame: naše društvo vam govori da su muževi zamjenjivi, a po vašim komentarima znam da i vi tako mislite, no oni nisu zamjenjivi."

Nije to što misliš! Djevojčica je za zadaću predala bizaran crtež mame na poslu: "Želim biti poput mame!"

Dalje objašnjavajući ideju, Jay je dodao: "Griješite ako mislite da djeca trebaju biti ispred vašeg braka, jer kada imate jake temelje, vaše šanse da imate sretnu, zdravu, dobro odgojenu djecu eksponencijalno rastu".

@27_years_married Reply to @yinesalves GREAT QUESTION! #marriagelife #husbandwife #intimacytiktok #bedroom #lovers #relationshipgoals #desire #romance ♬ original sound - Jay & Sofia

Isječak je zasigurno zadobio veliki interes, prikupio je gotovo 800.000 pregleda, ali nisu svi u potpunosti suglasni s ovim pristupom roditeljstvu, jer mnogi vjeruju da bi potrebe njihovog djeteta trebale biti ispred svega. Jedna osoba je rekla: "Mogu zamijeniti muža, ne mogu zamijeniti svoju djecu, ona će uvijek biti na prvom mjestu."

Sretan par već godinama spava u odvojenim sobama Možda vas zanima 'Suprug i ja već 7 godina spavamo odvojeno i tako smo puno sretniji' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dok je druga napisala: "Volim svog muža više nego što se riječima može reći, ali nema šanse da su on ili naša veza važniji od našeg djeteta." Međutim, drugi su u potpunosti razumjeli ono što Jay i Sofia iznose, a treća je osoba primijetila: "Kada djeca porastu i isele, brak je sve što ostaje".

Photo: Screenshot TikTok@desiree.white

Komentari 0