Love&Sex 07. studenoga 2021.

Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje

Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje
Shutterstock. Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje
 • Jesi li znala da muškarci više vole dugačke ruke, a ne dugačke noge? 
 • Otkrit ćemo ti koje još značajke ženskog tijela muškarci smatraju privlačnima
 • Neke će te zasigurno iznenaditi

Vitka figura, duga kosa i lijepe, dugačke noge na ženi – to je san svakog muškarca, zar ne? Da to nije tako (srećom!) pokazuju ove karakteristike tijela koje muškarci smatraju privlačnima kod žena - sa čisto znanstvenog stajališta…

Figura pješčanog sata

Muškarci ne vole mršave žene, nego vole „prave“, ženstvene žene! To je čak i znanstveno dokazano. Gospoda preferiraju ono što je poznato kao figura pješčanog sata. Ovdje je odlučujući omjer struka i bokova. Prema istraživanju socijalno-psiholoških znanstvenika iz SAD-a, idealna vrijednost je oko 0,7. To znači sljedeće: vrijednost struka je 70 cm, a opseg kukova je 100 cm. Kako bi pronašla svoj WHR (omjer struka i boka), podijeli vrijednost struka s opsegom kukova.

Visoki glas

Muškarci povezuju mladost i plodnost s visokim glasom. Prema istraživanju iz Kalifornije, što smo bliže ovulaciji, to su naši glasovi sve viši.

Uselili ste skupa i neke stvari tek sada postaju jasnije! Možda vas zanima... Muškarci govore što su otkrili o ženama kad su počeli zajedno živjeti - tri čitateljice komentiraju je li to istina Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dugačke ruke

Do sada smo uvijek mislili da se muškarci pale na dugačke noge. Međutim, čini se da to nije sasvim točno! Znanstvenici su u jednom istraživanju otkrili da su žene s dugim rukama osobito privlačne. Znanstvenici su pokazali 92. muškarca videozapise kineskih modela, nakon čega su trebali navesti neku privlačnu karakteristiku. Iznenađenje: ruke su pozitivno privukle muškarce.

Zdrava kosa

Istraživanje jednog američkog online magazina na nekoliko tisuća muškaraca pokazalo je da muškarci vole snažnu, sjajnu kosu kod žena. Dužina i boja kose nisu bitne. Muškarci gustu kosu vide kao znak zdravlja i plodnosti. 

Inteligentne žene Možda vas zanima... Je li istina da muškarci bježe od inteligentnih žena? Istraživanje je pokazalo da mogu 'proći', ali pod jednim uvjetom Rubrika Love&Sex Love&Sex
 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • manfred

  svako gleda oči noge guzu osmijeh
 • marija111

  želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem, problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ... prikaži još!