Love&Sex
Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje

Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje

  • Jesi li znala da muškarci više vole dugačke ruke, a ne dugačke noge? 
  • Otkrit ćemo ti koje još značajke ženskog tijela muškarci smatraju privlačnima
  • Neke će te zasigurno iznenaditi

Vitka figura, duga kosa i lijepe, dugačke noge na ženi – to je san svakog muškarca, zar ne? Da to nije tako (srećom!) pokazuju ove karakteristike tijela koje muškarci smatraju privlačnima kod žena - sa čisto znanstvenog stajališta…

Figura pješčanog sata

Muškarci ne vole mršave žene, nego vole „prave“, ženstvene žene! To je čak i znanstveno dokazano. Gospoda preferiraju ono što je poznato kao figura pješčanog sata. Ovdje je odlučujući omjer struka i bokova. Prema istraživanju socijalno-psiholoških znanstvenika iz SAD-a, idealna vrijednost je oko 0,7. To znači sljedeće: vrijednost struka je 70 cm, a opseg kukova je 100 cm. Kako bi pronašla svoj WHR (omjer struka i boka), podijeli vrijednost struka s opsegom kukova.

Visoki glas

Muškarci povezuju mladost i plodnost s visokim glasom. Prema istraživanju iz Kalifornije, što smo bliže ovulaciji, to su naši glasovi sve viši.

Uselili ste skupa i neke stvari tek sada postaju jasnije! Možda vas zanima Muškarci govore što su otkrili o ženama kad su počeli zajedno živjeti - tri čitateljice komentiraju je li to istina Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dugačke ruke

Do sada smo uvijek mislili da se muškarci pale na dugačke noge. Međutim, čini se da to nije sasvim točno! Znanstvenici su u jednom istraživanju otkrili da su žene s dugim rukama osobito privlačne. Znanstvenici su pokazali 92. muškarca videozapise kineskih modela, nakon čega su trebali navesti neku privlačnu karakteristiku. Iznenađenje: ruke su pozitivno privukle muškarce.

Zdrava kosa

Istraživanje jednog američkog online magazina na nekoliko tisuća muškaraca pokazalo je da muškarci vole snažnu, sjajnu kosu kod žena. Dužina i boja kose nisu bitne. Muškarci gustu kosu vide kao znak zdravlja i plodnosti. 

Inteligentne žene Možda vas zanima Je li istina da muškarci bježe od inteligentnih žena? Istraživanje je pokazalo da mogu 'proći', ali pod jednim uvjetom Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • manfred

    svako gleda oči noge guzu osmijeh
  • marija111

    želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem, problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ... prikaži još!