Love&Sex
Otkrivamo koju odjeću vole muškarci na prvom spoju – a koju ne!

Kakvu odjeću muškarci ne vole na ženama, a kakvu one na muškarcima? Iznenađenje je zagarntirano

  • Klasična ili moderna? Minimalistička, sportska, boho, seksi? 
  • Poznato je da je moda stvar ukusa, a stil koji nosimo odraz nas samih
  • Prema istraživanju, međutim, određeni izgled gotovo nikad nije popularan kod muškaraca

Aktualno istraživanje internetske agencije za spojeve Parship (www.parship.de), u kojem je sudjelovalo 3800 osoba u potrazi za partnerima, pokazalo je koji izgled muškarci cijene kod žena, a na koji gledaju sa skepticizmom.

Možda vas zanima Najbolji komadi koje smo ulovili na ljetnim sniženjima i složili super kombinacije Rubrika Moda Moda

Muškarci vole ovu odjeću – a ovu ne

Ležerna odjeća koja se sastoji od traperica, košulja i tenisica osobito je popularna kod muškaraca (65 posto). Kod oko 30 posto slobodnih muškaraca žene postižu bodove s klasičnim, minimalističkim odijelima ili ženstvenim izgledom koji naglašava obline (klasično: 33 posto; ženstveno: 30 posto). Muške samce također možeš osvojiti s modernom trendovskom odjećom (27 posto).

Alternativni stilovi, poput širokih hlača ili samt poslovnih hlača, kod većine muškaraca izazivaju skepticizam (5 posto). Za više od polovice muških pojedinaca odjeća s previše uzoraka ili previše boja modni je grijeh (53 posto). Upečatljive cipele, poput cipela na platformu, čizama iznad koljena ili uggsica, trebaš ostaviti u ormaru na prvom spoju ako želiš impresionirati potencijalnog partnera iz snova. Gotovo trećina muškaraca samaca smatra ih modnim grijehom (32 posto). Zaključak: samo nosi što god želiš - ako mu se to ne sviđa, on nije taj!

Top 10: Deset komada odjeće koju muškarci najviše vole vidjeti na ženama

via GIPHY

Žene vole ovu odjeću – a ovu ne

Što se tiče savršenog stila odjeće, muškarci postižu visoke bodove kod dvije trećine žena sa sportskim stilom, na primjer s majicom, trapericama i tenisicama (66 posto). Ležerne odjevne kombinacije, poput kombinacija jakne, košulje, širokih hlača i tenisica, također su dobro prihvaćene od strane više od polovice ženskih ispitanica (54 posto). Elegantno odjeveni muškarci u odijelima sviđaju se svakoj četvrtoj ženi (25 posto).

Nekonvencionalni tipovi s vrećastim hlačama i naočalama kockastih okvira, s druge strane, rijetko se sviđaju solo ženama (6 posto). Uske majice koje naglašavaju mišiće također bi mogle smanjiti uspjeh muškaraca samca, jer 31 posto žena ne voli pripijenu odjeću. Isto se odnosi na napadan nakit, poput zlatnih lanaca ili narukvica, što je modni grijeh za gotovo polovicu slobodnih žena (49 posto). Što se tiče čarapa u sandalama, 80 posto žena bježi glavom bez obzira na taj prizor. Čak se i vrlo neobična odjeća rijetko dobro prihvaća (3 posto).

via GIPHY

Evo što stručnjak savjetuje

Terapeut za parove i samostalni trener Eric Hegmann kaže: „Moda je individualni izraz vlastite osobnosti. Čak i ako su neki stilovi možda popularniji, svatko bi trebao nositi ono u čemu se osjeća ugodno i što voli. Čak se i u kućnom uredu pokazalo sljedeće: ležerno, ali ne i neuredno. Mali napor znak je zahvalnosti.“ 

4 komada odjeće koji uistinu lijepo stoje SVAKOJ ženi – hoćeš se kladiti?!

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    baš me boli briga