Love&Sex
Uselili ste skupa i neke stvari tek sada postaju jasnije!

Muškarci govore što su otkrili o ženama kad su počeli zajedno živjeti - tri čitateljice komentiraju je li to istina

  • Jesu li stvarno muškarci s Marsa, a žene s Venere?
  • Muškarci otkrivaju što sve nisu znali da žene rade, a otkrili su tek kad su započeli zajednički život
  • Pitali smo tri čitateljice da iskomentiraju i potvrde je li ovo istina!

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere nije samo poznata knjiga autora John Graya, već nam se ova popularna uzrečica pokazala istinitom u brojnim situacijama. Isto su potvrdili i muškarci na Redditu gdje su podijelili svoja iskustva o stvarima koje su ih iznenadile o ženama, a koje su otkrili tek kada su počeli živjeti sa svojim boljim polovicama. 

Tema se pokrenula kada je korisnik u/artudetan postavio pitanje na popularnom subredditu AskMen: *Što niste znali ili shvatili sve dok niste počeli živjeti sa djevojkom?" Izvukli smo nama pet najzanimljivijih ili najsmješnijih komentara te pitali tri čitateljice da prokomentiraju koliko u njima ima istine! 

via GIPHY

Šok broj 1: Tuširanje i pranje kose ne događa se u isto vrijeme!

Kaže jedan zbunjeni Redditovac: "Očigledno je da su tuširanje i pranje kose zasebni događaji."

Čini se kako muškarcima nije najjasnije da tuširanje i pranje kose nisu nužno radnje koje idu zajedno, kao ni to da je pranje kose aktivnost koja ženama oduzima i po nekoliko sati te koja se mora dovoljno unaprijed isplanirati.

Reakcije čitateljica: 

Mirta: Meni uopće nije jasno što tu nije jasno (smijeh)

Ines: Najbolje mi je kad me muž pita: Idemo li danas negdje ili pereš kosu? 

Dora: Pa... zna se da nije dobro prati kosu svaki dan, dok je, s druge strane, tuširati se svaki dan vrlo poželjno, ha-ha... Isto ne razumijem čuđenje tome da se radi o dva najčešće različita događaja, ali mogu razumjeti njihovo neshvaćanje da to toliko traje. 

Žene govore o stvarima za koje ih prozivaju, a muškarci ih stalno rade i nikome ništa! Možda vas zanima Totalno nepravedno: Žene govore o stvarima za koje ih prozivaju, a muškarci ih stalno rade i nikome ništa! Rubrika Life&style Life&style

Šok broj 2: Odakle sve te dlake?

Izgleda da je kosa misterij mnogim muškarcima (bez uvrede onima bez kose!). Naime, mnogima nije jasno kako je moguće da se kosa nalazi posvuda - od tuš kabine do njihove odjeće.

via GIPHY

 

“Žene su u tom smislu poput mačaka. Same su prilično čiste i uredne. Međutim, iza sebe ostavljaju tragove kaosa i kose.”

No, kad smo kod dlaka, a pogotovo onih u tušu, isti problem imaju i žene s muškarcima.

Reakcije čitateljica: 

Dora: Istina, kose ima po svuda... ali nemoj uopće da počinjem s tim tko ostavlja više dlaka u tušu... vječna borba!

Mirta: Eh, kad bi samo znali koliko nas prestraši svaki put kada vidimo koliko je kose otišlo jednim češljanjem…

Ines: A što reći.. guilty!

Šok broj 3: Zašto voli nositi moju odjeću?

"Nikad nisam shvatio zašto je počela nositi moju odjeću. Majice, veste, čak ni moje prokleto donje rublje više nije moje!"

Reakcije čitateljica: 

Dora: Ovo je toliko istinito. Ne znam zašto sama nikad ne kupujem hoodice obzirom koliko volim nositi njegove! Nemam neko objašnjenje za to… 

Ines: The grass is always greener…? 

Mirta: Nositi po ljeti muške bokserice mi je najdraže... Mislim da se radi o tome što žene generalno ne vole ili nemaju običaj kupovati "robu za po doma", a upravo ta je ona koju najčešće "posuđujemo".

Dora: Problem je samo kad je hoodica koju nosiš "za po doma" ujedno i njemu njdraža majica za po vani hahha...

Jednoglasno: Dečki, oprostite!

Osobe u braku otrkivaju mračne tajne Možda vas zanima Parovi otkrivaju najstrašnije i najneobičnije tajne koje skrivaju od svog partnera Rubrika Love&Sex Love&Sex

Šok broj 4: Postoji samo jedan DOBAR grudnjak

Muškarci otkrivaju stvari koje nisu znali o ženama dok nisu počeli živjeti s njima- vi nam otkrivate jesu li istinite | Autor: shutterstock shutterstock Nije lako naći savršen grudnjak!

"Saznao sam da ona posjeduje samo jedan uistinu DOBAR grudnjak. A dio vaše dužnosti kao muškarca je da zaštitite dobar grudnjak. Ako perete rublje, morate poduzeti najveće mjere opreza kako biste bili sigurni da je pravilno očišćen, osušen i spremljen. Ne daj Bože da dobri grudnjak ikada nestane ili se nađe u pogrešnoj ladici. Dame, zašto postoji samo jedan dobar grudnjak? "

Reakcije čitateljica: 

Dora: Zato što je pakao naći grudnjak koji je udoban, u kojem nam sise dobro izgledaju, koji vama neće biti "bapski" i koji se neće strgati nakon trećeg pranja!

Mirta: Točno... i jednom kad takav nađeš, čuvaš ga kao...

Ines: Kao Gollum prsten!

"Ovo je za nas obitelj!" Ljudi su podijelili fotografije koje pokazuju svu čar obiteljskog života

Šok broj 5: ... i dečki znaju biti romantični!

Za kraj smo odabrali najljepši odgovor na pitanje "Što niste znali ili shvatili sve dok niste počeli živjeti sa djevojkom?", a to je:

"Nikada nisam znao koliko je lijepo doći doma nekome koga voliš"

Reakcije čitateljica: 

Sve u glas: Awwwwww.......

via GIPHY

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    treba trpjeti jedno drugo hihi