Love&Sex
"Moj muž je homoseksualac, ali smo u braku i imamo dvoje djece – nije me briga, znam da me voli i uvijek imamo odličan seks"

"Moj muž je homoseksualac, ali nije me briga - imamo dvoje djece i znam da me voli"

  • Možda zvuči suludo, no jedna žena je otkrila kako je udana za homoseksualca i da imaju dvoje male djece
  • Očito muževa seksualna orijentacija ne smeta 35-godišnjoj Brynn Embley, jer ako je suditi po onome što kaže, ona i Matthew Neilson (33) i dalje imaju odličan seks i kemiju i zapravo su u sretnom braku
  • Matthew se identificira kao gay, panseksualac i biseksualac. No, panseksualac je vjerojatno najtočnija definicija - iako ga još uvijek uglavnom privlače muškarci

Majka dvoje djece Brynn iz Michigana u SAD-u sebe opisuje kao hetero osobz, dok se njezin suprug Matthew identificira kao gay ili panseksualac, priznajući da ga "više privlače muškarci nego žene". Prije nego što su se vjenčali 2017. Matthew je izlazio i s muškarcima i sa ženama, ali nikada nije imao seks ni s kim, uključujući Brynn. I unatoč tome što je priznao da nije znao hoće li ikada uživati ​​u intimnim odnosima s njom, vjenčali su se i postali roditelji. Brynn priznaje da se ponekad osjeća nesigurno, ali i da osjeća da je njihova veza jača jer nije usredotočena na fizičku dio.

Gay očevi podigli prašinu: Kćeri smo za prvi rođendan kupili darove od 6 milijuna kuna. Razmazit ćemo je, ali briga nas"

Supružnici su članovi Crkve Isusa Krista i svetaca posljednjeg dana (Church of Jesus Christ and Latter Day Saints)  – vjere koja ne odobrava istospolne veze – a Matthew priznaje da je jaka motivacija za izlaske sa ženama bila to što nije htio biti zauvijek samac osuđen na celibat. Brynn je prvi put srela Matthewa u crkvi početkom 2016. godine, a nakon nekoliko spojeva otkrila je da je gay.

Možda vas zanima "Bila sam časna sestra pet godina, a zatim sam se zaljubila, udala i sad imam šestoro djece" Rubrika Life&style Life&style

Matthew je znao da ga muškarci privlače još kao tinejdžer, ali pripadao je Crkvi koja ne odobrava homoseksualne odnose. Izlazio je sa ženama tijekom svojih dvadesetih i bio iskren u pogledu svoje orijentacije, jednako tako, nije htio lagati ni sadašnjoj supruzi, pa je bio nervozan što će ona misliti.

Međutim, na njegovo iznenađenje, slegnula je ramenima: "Pogledao me ravno u oči i rekao 'Brynn, ja sam gay.' Sjećam se toga jer je djelovao tako ozbiljno - ili kao da je tražio neku vrstu reakcije od mene. To jednostavno meni nije predstavljalo veliku stvar, ipak je izabrao biti sa mnom – što je još bilo važno? Već sam znala da nemamo jaku privlačnost kakvu sam doživjela s drugim dečkima, ali to mi nije bilo bitno. Znam da misli da sam privlačna, i znam da on mene privlači, a njegova seksualna orijentacija ne poriče te stvari. Stvarno sam sretna što smo izgradili odnos koji se temelji na tome da poštujemo jedno drugo kao ljudi."

Žena priprema doručak mužu Možda vas zanima "U 6 ujutro pripremam mužu doručak. Da se druge žene tako brinu za muškarca bilo bi manje razvoda" Rubrika Life&style Life&style

Hodali su nekoliko mjeseci prije nego što je Matthew prekinuo vezu, dijelom zato što je imao snažne osjećaje prema jednom muškarcu. Rekao je: “Nisam se mogao otvoriti prema Brynn jer sam se još uvijek pokušavao nositi s osjećajima prema drugom tipu. Ne bi bilo pošteno da nastavimo vezu ako nisam siguran u tu osnovnu privlačnost." Ostali su prijatelji, te su se ponovno počeli zabavljati u rujnu 2017. godine. Iako Matthew još uvijek nije bio siguran kako će izgledati seks s Brynn, ili bilo kojom ženom, odlučili su raditi na tome.

Brynn je rekla: "Postojao je zajednički osjećaj potpune sreće - kao da je on moja osoba." Matthew je dodao: “Još uvijek sam bio nesiguran u snagu naše seksualne veze. Pokušao sam biti otvoren koliko sam mogao iako nisam bio siguran hoću li uopće uživati ​​u seksu s njom ili s bilo kojom ženom. Ali mislim da smo oboje bili sigurni da smo uživali u maženju, držanju za ruke i ljubljenju." Nekonvencionalni par održava svoju vezu u skladu s terapijom i tjednim razgovorima o seksu na koje odlaze svaki četvrtak, gdje daju povratne informacije i dobivaju savjete od terapeuta. “Mislim da je mnogo više ljudi gay, bi ili pan nego što je to otvoreno daju drugima do znanja", smatra Brynn i dodaje:

Možda vas zanima Seksali se s dadiljom: Ove slavne osobe uništile su svoj brak brak zbog afera s dadiljama Rubrika Love&Sex Love&Sex

“Mnogo mojih prethodnih veza vrtjelo se oko te seksualne privlačnosti, no mislim da je razumijevanje i povjerenje mnogo važnije za dugoročnu vezu. I ispostavilo se da stvar sa seksom odlično funkcionira, pa je sve uspjelo!" Matthew nastavlja: “Nikad prije nisam imao seks, s muškarcem ili ženom. “Nisam ni sam zapravo znao koliko je jaka moja orijentacija prema jednom ili drugom spolu. Dok su me više privlačili muškarci, općenito je bilo nekoliko žena koje su me također privlačile. Čuo sam da homoseksualci govore da ne mogu ni zamisliti da pokušavaju biti seksualno aktivni sa ženom, a ja se nikad nisam tako osjećao. Ipak, to još uvijek nije najjači dio naše veze i često se znam zapitati što bi mi možda nedostajalo da sam u vezi s muškarcem."

Konačno su se vjenčali 27. prosinca 2017. i bili intimni. Brynn je rekla: "Neko sam vrijeme bila pod stresom jer nismo imali seks određeni broj puta svaki tjedan, pa sam mislila da to znači da Matthew ne uživa dovoljno. No, to više nije slučaj, a ja se pokušavam sjetiti da je jedino najvažnije što oboje osjećamo seksualno zadovoljstvo."

Možda vas zanima "Dajem svom muškarcu sve što mu treba i seks kad god poželi - to je tajna sretnog braka" Rubrika Life&style Life&style

Iako je Brynn heteroseksualna žena, Matthewova seksualnost nije linearna i identificira se kao gay, panseksualac i biseksualac. Rekao je: "Panseksualac je vjerojatno najtočnija definicija - ali nije posve jer me još uvijek uglavnom privlače muškarci." Neobični par sada je četiri godine u braku, sretni su i monogamni te imaju dvije kćeri - jednogodišnju Guinevere i dvogodišnju Amandine. Brynn je rekla: “Naša religija uči nas da je brak samo između muškarca i žene, ali također želimo da naša djeca budu sretna i sigurna u to tko su i što su i tko ih privlači. Naš cilj je podržati ih u svemu."

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • nera

    Baš me zanima da li bi isto reagirala da je druga žena u pitanju ...
  • Crna

    Tko mi briše 😖 komentar. Ovo propagiranje neprirodnog je to što brišete.