Love&Sex

Seksali se s dadiljom: Ove slavne osobe uništile su svoj brak brak zbog afera s dadiljama

  • Razvodi slavnih uzrokovani nevjerom previše su česti - a posebno su skandalozni kad se radi o preljubu s dadiljom
  • "Muškarac visokog statusa jako je poželjan mnogim ženama koje im dođu u kuću", objašnjava psihoterapeutkinja
  • Trend afera s dadiljama nije nov, još 80-ih Mick Jagger uhvaćen je u prevari supruge s dadiljom

Samo u posljednjih nekoliko godina vidjeli smo nekoliko slavnih osoba navodno uhvaćenih s pomoćnicom u kućanstvu ili dadiljom: Ben Affleck, Tarek El Moussa i roker Gavin Rossdale. Ovo čak nije ni novi trend. Još u 80-im godinama Mick Jagger je uhvaćen sa dadiljom na cesti, a komičar Joe Piscopo prevario je svoju tadašnju suprugu s dadiljom. Varanje nije ništa novo, ali kad je s nekim angažiranim da pomogne oko kuće, da gleda djecu ili čak da bude osobni asistent - i neizbježno postane vrlo blizak sa svima - to je srceparajuće. Evo 13 slavnih parova čiji su brakovi navodno uništeni zbog afera s dadiljama.

Jude Law

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Jude Law i Sienna Miller

Jude Law i Sienna Miller prekinuli su zaruke kada je dadilja Daisy Wright javno ispričala svoju aferu s Lawom 2005. godine. No to nije zauvijek prekinulo njegovu i Millerovu vezu - barem ne odmah. Pričalo se da su se ponovno zaručili 2010. godine, ali su se ponovno rastali 2011. godine.

Ben Affleck

 | Autor: shutterstock shutterstock Ben Affleck i Jennifer Garner

Odmah nakon što je vijest o razdvajanju Bena Afflecka i Jennifer Garner izišla, Affleckove glasine o udvaranju dadilji Christine Ouzounian eksplodirale su. Šuškalo se u kolovozu 2016. da je Ouzounian navodno stvarala probleme i u braku Toma Bradyja.

Gavin Rossdale

Navodna dugogodišnja afera Gavina Rossdalea s dadiljom Mindy Mann dovela do njegova razvoda od Gwen Stefani 2015. godine. 

"Unatoč tome što je profesionalan, odnos dadilje i poslodavca vrlo je osoban. To je netko tko vidi najbolje i najgore u vašoj obitelji i vašem odnosu" , rekla je psihoterapeutkinja dr. Jenn Mann. "Ponekad granice koje ljudi naprave sa svojim zaposlenicima nisu dovoljno jasne i ostavljaju otvorena vrata za te probleme. Govorimo o muškarcu visokog statusa koji je jako poželjan svakoj ženi koja mu dođe u kuću, zaposlena ili ne", nastavila je Mann. A kad se prijeđe granica i pročuje se za aferu, to postaje skandal mjesecima. 

Terius Youngdell Nash

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Američki pop pjevač Terius Youngdell Nash

Terius Youngdell Nash, američki pop pjevač, bio je oženjen Christinom Millian kada je uhvaćen na Karibima sa svojom osobnom pomoćnicom Melissom Santiago. Pojavile su se fotografije na kojima je pjevač bio intiman sa svojom pomoćnicom, nakon čega su se Milian i Nash rastali. "Preuzimam punu odgovornost što sam sve doveo u zabludu misleći da je sve u redu i kada smo znali da problemi postoje neko vrijeme!", izjavio je tada.

Ethan Hawke

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ethan Hawke i Uma Thurman

Ethan Hawke oženio se 2008. s Ryanom Shawhughes koja je prethodno bila dadilja njegovo dvoje djece koje je imao sa glumicom Umom Thurman. 

Jon Gosselin

Jonathan Keith Gosselin, američko televizijsko lice, poznata po nastupima s bivšom suprugom Kate Gosselin i njihovim osmero djece u američkoj reality emisiji Jon & Kate Plus 8. Dadilja Jona i Kate Gosselins, Stephanie Santoro, rekla je da je spavala s Jonom dok su on i Kate još bili u braku.

Tarek El Moussa

Afera se nije dogodila tijekom braka, ali je Tarek El Moussa navodno čekao samo četiri mjeseca nakon što se rastao od Christine Haack da se počne zabavljati s dadiljom.

Arnold Schwarzenegger

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver

Guverner nije imao aferu s dadiljom, ali je imao dijete koje je dobio s kućnom pomoćnicom tijekom braka s Mariom Shriver. Maria Shriver i Schwarzenegger deset godina nakon što je novinarka zatražila raskid braka još uvijek se nisu razveli, pa je njihov brak okončan tek 2011. godine.

Mick Jagger

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Mick Jagger

Šuškalo se da su brak Micka Jaggera i Jerry Hall narušavale Jaggerove divlje seksualne avanture s Claire Houseman, dadiljom angažiranom za vrijeme turneje Rolling Stonesa.

Craig Schelske

Sara Evans optužila je Craiga Schelskea da ju je varao s njihovom dadiljom, koja je to porekla i uzvratila tužbom od 3 milijuna dolara. Političar je rekao kako nikad nije bio nevjeran supruzi: "Bio sam joj vjeran sve godine dok smo bili u braku. Još uvijek imamo zajedničku djecu koju trebamo odgajati.".

Stephen Belafonte

 | Autor: Daily Mail Screenshot Daily Mail Screenshot Stephen Belafonte i Melania Brow

Bivša članica popularne grupe Spice Girls Melania Brow optužila je Stephena Belafontea da je spavao s dadiljom tijekom njihove ružne bitke za razvod braka početkom 2017. godine. Dadilja Lorraine Gilles iznenada se našla u unakrsnoj vatri, Stephen je odbacio sve optužbe, a Mel B je čak dobila i zabranu prilaska svojoj bivšoj zaposlenici. 

Joe Piscopo

Komičar Joe Piscopowas uhvaćen je kako vara Nancy Jones s dadiljom Kimberly Driscoll, za koju se kasnije oženio. No, sreća nije dugo potrajala, bili su u braku tek devet godina.

Robin Williams

 | Autor: Fox News Fox News Robin Williams i Valeria Velardi

Robin Williams i Valeria Velardi rastali su se zbog njegove afere s dadiljom Marshom Garces, s kojom se kasnije vjenčao. No, govorilo se kako je Valeria znala za glumčevu sklonost drugim ženama. Williams i Garces bili su u braku 19 godina i dobili su dvoje djece.

Photo: Fox News
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svi se napale na lijepe dadilje