Love&Sex

"Kad me nazvala njegova ljubavnica..." 8 ljudi prisjetilo se trenutka kad su shvatili da im je brak gotov

  • Mnogi se mogu prisjetiti trenutka u kojem su znali da je njihov odabranik 'onaj pravi', no vrijede li i obrnuta pravila
  • Donosimo ti iskustva osoba koji otkrivaju koji je bio točan trenutaka kada su shvatili da se trebaju razvesti
  • Neki od njih bi te mogli nasmijati, neki rastužiti, a neke bi mogli poslužiti i kao jasni znakovi da i u vlastitom braku trebaš nešto promijeniti

Mnoge su se osobe u tili čas sklone prisjetiti trenutka nu kojem su znale da je njihov ljubavni partner onaj pravi. No, što se dogodi kada romantika nestane, a stvari život ukaže na pojedine nedostatke koji postanu kobni za njihovu vezu. Tako su korisnici Reddita otkrili upravo ono suprotno, odnosno točne trenutke u kojima su znali da je njihovoj bračnoj zajednici došao kraj. Njihove odgovore otkrivamo ti u nastavku.

Možda vas zanima Fotografi vjenčanja otkrivaju znakove po kojima naslućuju da će brak završiti razvodom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nezdravi odnos

"Kad me je moj sin (1,5 godinu) tješio dok sam plakala nakon još jedne uvredljive svađe.Tada sam znala da ne želim da odraste misleći da je to normalna veza", otkrila je jedan korisnica.

Strah i trepet

"Kad sam shvatio da mjesecima pokušavam pogoditi u kakvom će raspoloženju biti kad se vratim kući s posla, da bih mogao ući na odgovarajući način i da je ne naljutim više nego što već jest", opisao je probleme koji su doveli do kraha braka drugi korisnik.

Spas u pranju rublja

Treći korisnik se prisjetio da je u želji  za bijegom od vlastite supruge pristao raditi i kućne poslove od kojih je nekoć zazirao. "Katkad bih sišao u podrum i pretvarao se da perem rublje samo kako bih proveo neko vrijeme odvojen od nje."

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Stručnjakinja za razvode ženama je dala 3 vrlo korisna savjeta: ove greške trebate izbjeći Rubrika Love&Sex Love&Sex

Odgovor nije očekivao

Četvrti je korisnik priznao kako punih 17 godina nije našao snage da izađe iz lošeg braka. Svemu je kumovao telefonski razgovor koji nije išao u smjeru u kojem se on nadao. "Kad sam je nazvao iz bolničkog kreveta, u drugoj zemlji, kako bih joj rekao da sam slomio gležanj i jedino što je ona  imala za reći bilo je ‘super, sad ću ja morati šetati pse’! Prije toga bilo je niz sličnih situacija, ali ova je bila kap koja je prelila čašu",

Bez prigovora molim

"Kad mu je naš terapeut rekao da jedan dan ne razgovara sa mnom, osim ako nema nešto lijepo za reći, a on je odgovorio 'ali što ako joj trebam dati povratne informacije o njezinom ponašanju?', ovo je trenutak u kojem je peta korisnica znala da je pravo vrijeme da potpiše papire za rastavu.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

 

Izostanak suosjećanja

Šesta korisnica prepričala je scenu koja se odvijala u njezinom domu, a koja je bila jasni pokazatelj da je njezinom braku odzvonilo te da treba napustiti supruga: "Nakon moje dvostruke mastektomije liječnik preporučio da spavamo u odvojenim krevetima šest tjedana kako bih se mogla oporaviti. Kada je to vrijeme isteklo poželjela sam se vratiti u zajednički krevet, a on mi je rekao da se ne zamaram time jer više zapravo nisam žena. U braku smo bili nešto manje od godinu dana."

Možda vas zanima Pomladi se kod frizera: Šest frizura koje skidaju godine Rubrika Beauty Beauty

Neočekivani telefonski poziv

Sedma korisnica prisjetila se kako je njezinom razvodu kumovao telefonski poziv. "Nazvala me njegova ljubavnica, dok je bio u sobi s njom, rekavši mi da mu ona nije prva ljubavnica.U međuvremenu sam saznala da su bile još tri djevojke"

Pogrešno ime

"Kad me nazvala imenom moga brata ...", otkrio je osmi korisnik Reddita trenutak u kojem je shvatio da je njegovom braku došao kraj.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0