Love&Sex

Fotografi vjenčanja otkrivaju znakove po kojima naslućuju da će brak završiti razvodom

  • Kad ti je posao puno radno vrijeme provoditi s mladenkama i mladoženjama, očito naučiš dosta toga o braku
  • Upravo takav posao imaju profesionalni fotografi koji po 12 i više sati dnevno prate mladence te bilježe sve što se događa
  • Za detalje moraju imati dobro oko – pa primijete i detalje koji otkrivaju hoće li se brak raspasti ili održati

U stvari, gomila fotografa koji su specijalizirani za fotografiranje vjenčanja podijelili su nedavno svoje misli na Redditu. Naime, misle kako su vidjeli toliko toga kad je u pitanju sklapanje braka, zapravo mogu točno otkriti parove kojima brak neće uspjeti, zahvaljujući ovim ranim znakovima razvoda…

1. Oči su im bile negdje drugdje 

Svi smo stigli do točke u kojoj smo prisustvovali tolikim vjenčanjima da vidimo dobro što se sve događa oko nas. Ali, ako jedan od mladenaca nepristojno zuri u daljinu dok im pokazujem fotografije sa vjenčanja, to je loš znak, kaže komentator sa Reddita Jaff4487 i dodaje: "To je taj 'napravio sam veliku pogrešku-pogled'".

via GIPHY

2. Pogrešna vrsta seksualne napetosti

Zdrava količina seksualne napetosti između mladenke i mladoženje na dan vjenčanja obično je dobar znak, ali kad se ta napetost prebaci od jednoga na nekoga drugoga na svadbenoj zabavi, to nikada nije dobar znak. "Više puta sam svjedočio vjenčanju kada je došlo do više seksualne napetosti između mladoženje i kume nego između mladoženje i mladenke", kaže komentator Reddita SuccessiveApprox.

3. Kad se sve vrti oko mladenke

Fotograf za vjenčanja i komentator Reddita JetKeel kaže da je brak obično osuđen na neuspjeh ako je mladenka više usredotočena na to da svadbeni dan posveti sebi, nego pripremi za sam brak. "Mislim da se uspjeh braka može izravno povezati i s time koliko puta mladenka kaže: 'Ovo je moj dan!' Ne, nije!"

via GIPHY

4. Kad se par ne sinkronizira potpuno

"Jedan par me brinuo. Nevjesta je bila napeta olupina tijekom cijele ceremonije i prijema, tako da nisam imao mnogo njenih korisnih fotografija jer je izgledala tako stresno i nesretno", kaže jedan korisnik Reddita i fotograf.

"U međuvremenu, mladoženja je bio s prijateljima koji su se lijepo zabavljali (što je dobro i normalno), ali nije joj pomogao s bilo čime ili je uopće reagirao na njenu paniku."

Možda vas zanima Ovo je idealna dob za vjenčanje, tada je najmanja vjerojatnost da će se brak raspasti Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Manjak entuzijazma

Ako se čini da je par nezainteresiran na vjenčanim fotografijama, to je definitivno crvena zastava, rekao je korisnik Reddita CoLmes, koji podsjeća na osobito zabrinjavajuće iskustvo.

"Moje prvo vjenčanje bio je par koji se vjenčao u Muzeju umjetnosti u Phillyju. Sa mnom je bio moj dragi prijatelj koji je vjenčani fotograf 10 godina kako bi mi pokazao neke trikove zanata. Dakle, radio je ljubavni snimak para, a kad ih je zatražio da se poljube, čuli smo 'o, ne, ne, hvala'. Kasnije mi je rekao kako je radio više od 100 vjenčanja te da nikada nije vidio par koji je bio toliko indiferentan."

via GIPHY

6. Prezir

Ako mladenka i mladoženja nisu riješili svoje probleme prije nego što su otišli pred oltar, to može biti katastrofalno za brak.

"Planirao sam evente (uglavnom vjenčanja) nekoliko godina. Rekao bih da je broj jedan prezir. Ako bilo koji od partnera prezire drugoga (ne poštujući tuđe mišljenje, minimizirajući tuđe misli itd.) garantiram da će se par razvesti", kaže komentator Reddita, krislbraman.

7. Borba s kolačima

"Ovo će zvučati potpuno ljigavo, ali osjećam se još snažnije zbog ovoga: što se događa tijekom rezanja kolača. Slatko se međusobno hranimo? Dobar znak. Razigrane mrlje od glazure na nosu? Nema problema", objašnjava Reddit korisnik 2Dprinter.

"Ali, s vremena na vrijeme, neko će se osvetiti - loš znak. Mislim da je to pokazatelj vrste prezira koji će prokleti vezu. Čak i ako ne želite taj fondant na svom licu, trebala bi se dobro nasmijati i provesti."

via GIPHY

Možda vas zanima Mladenci su odlučili snimiti najoriginalnije fotke s vjenčanja - dobro da nisu poginuli Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0