Life&style

Ovaj trend na vjenčanjima i eventima sve je popularniji, a jasno nam je i zašto

Studio numero five je kreativni studio kojemu je glavna misija stvaranje kreativnog sadržaja i jedinstvenih proizvoda s pričom. Trenutno u ponudi imamo VW camper photo booth i vintage photo booth uz photowall s pozadinom savršenom za sve vrste korporativnih i društvenih evenata. Tu smo da prije vašeg vjenčanja opustimo i zabavimo goste našim photo booth-om i pozvemo ih na zajedničko stvaranje uspomena.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Isto tako da vašim poslovnim partnerima i klijentima damo dodatni sadržaj i zabavni moment kako bi se na vašem domjenku osjećali ugodno te ih potaknuli na međusobnu komunikaciju. Cilj nam je izmamiti osmijeh na vaša lica prilikom stvaranja sretnih trenutaka vašeg dana iz snova ili prezentiranja novog proizvoda na koji ste jako ponosni.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Uz uvijek zabavni i opušteni photo booth u ponudi nudimo drvenu i metalnu konstrukciju koje uz prikladne dekoracije u Studio numero five stilu stvaraju pozadinu za fotografiranje, tj. photowall.

Photowall je zamišljen kao mjesto okupljanja vas i vaših gostiju gdje ćete stvarati nove uspomene i obilježiti važne trenutke. Svojim atraktivnim, ali pristupačnim izgledom poziva na druženje i obilježavanje dragocjenih trenutaka u obliku fotografija. Bilo da volite klasični i elegantni stil, moderni s neonskim natpisom ili ste „old soul“ koju će najprije privući naš retro photowall, jedno je sigurno – nećete nikoga od svojih gostiju ostaviti ravnodušnim te će svi jedva dočekati s vama uhvatiti pokoju fotku kao uspomenu na taj poseban dan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na vama je samo da se dobro zabavite, a naš photowall će vam pomoći da okupite svoje goste jer je njegova glavna misija i ulitimativni cilj – povezati ljude!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0