Love&Sex

Ispovijest prevarene žene: Želim da ljubavnica mog supruga zna ovih 5 brutalnih činjenica

  • Pismo „Amande“ upućeno ljubavnici njenog supruga privuklo je mnogo pažnje online sljedbenika na Twitteru i blogu uspješne žene u tridesetim godinama
  • Nakon što je saznala za aferu, odlučila je prekinuti brak – što joj je ubrzo i uspjelo
  • Međutim, željela je podijeliti neke stvari s ljubavnicom svog bivšeg supruga…

Njezino iskreno pismo ide ovako: "Kao prvo: hvala!

Već nekoliko mjeseci željela sam sastaviti ovo pismo ljubavnici svoga muža (sada bivšeg muža). Mnogo puta sam razmišljala o tome što bih razgovarala s "drugom ženom" da smo naletjele jedna na drugu. Osobno sam je poznavala i dopisivali smo se kratko nakon što sam saznala za aferu.

Sada kad sam dobro i doista sam završila sa svojim brakom, osjećam se sposobnom izraziti joj ono što doista osjećam i u što vjerujem.

Evo nekoliko stvari koje bih željela da ona zna:

1. Hvala što si katalizator.

Doista, iskreno ti od srca zahvaljujem.

Da nisam saznala za vašu vezu, možda bih još uvijek bila zaglavljena u groznom braku bez ljubavi - onom koji me držao sitnom i natjerao me da se ponašam kao slabija verzija sebe. Možda ne doživljavam toliko radosti kao u svojoj karijeri, sa svojim dečkom i u životu. U biti si bila katalizator do mnogih prekrasnih stvari.

via GIPHY

2. Žao mi je ako se prema tebi odnosi kao prema meni.

Nadam se da si u mogućnosti doživjeti bolju stranu njega.

Znam kroz što sam prošla i ja i druge žene prije mene. Sada kad imam jasnu viziju tko je on, osjećam suosjećanje s tobom ako si svjedokinja makar i trunke takvog ponašanja.

3. Zaslužuješ bolje.

Čini se da si inteligentna djevojka s puno potencijala. Mogu samo zamisliti da se u ovoj fazi svog života pokušavaš pronaći. Želim da znaš da zaslužuješ puno, puno više. On nije u stanju dati se bilo kome i vjeruj mi, neće biti drugačije s tobom.

via GIPHY

4. Žene bi trebale podržavati jedna drugu.

Ovo zvuči očito i premda ti zahvaljujem na tome što si učinila, znaj da i dalje vjerujem da je ono što si učinili zločesto. Imati emotivan i tjelesni odnos s muškarcem druge osobe nije žensko, privlačno niti je ikada u redu.

Danas je dovoljno teško održati razdoblje veze, a kamoli kad se netko drugi aktivno umiješa. Kao dio ženskog roda, molim te da to više nikada ne napraviš drugoj ženi i nadam se da ti se to nikada neće dogoditi.

Možda vas zanima Ispovijest prevarene žene: Tek smo se vjenčali i bila sam trudna kad sam saznala da ima ljubavnicu Rubrika Life&style Life&style

5. Uvijek imaš izbor.

U jednoj od naših razmjena poruka si napisala: "Pokušala sam pobjeći od ovoga, ali očito ne dovoljno jako." Činjenica je da uvijek imaš izbor i možeš donijeti odluku prije nego što se išta dogodi. Naš je izbor na koji se način prikazujemo u svijetu i kako se ponašamo.

Bez obzira koliko ste jako „pokušala“ pobjeći od njega, ipak si odlučila stupiti u vezu s oženjenim muškarcem.

To je bio tvoj izbor i preuzmi odgovornost za svoje postupke. Nadam se da ćeš ubuduće bolje odlučivati o dojmu koji želiš ostaviti na ljude, odlukama koje donosiš te kako utječu na život drugih ljudi.

Znam da prošlost ne možemo izbrisati i da svi moramo nešto naučiti iz nje.

via GIPHY

Obnovila sam osjećaj za sebe samu, imam konkretniju predodžbu o svojoj vrijednosti i znam da postoje stvari koje bih učinila drugačije da mogu sve ponoviti. Ali ne mogu. Mogu samo prema naprijed. Nadam se da ste i ti nešto naučila iz afere i sada pristupaš životu s više milosti, dostojanstva i nesebičnosti.

Možda vas zanima 10 stvari koje nikada ne bi smjela napraviti nakon što otkriješ da te prevario Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0