Love&Sex

Totalno neočekivano: U ovoj godini veze najviše žena počini preljub, otkrilo je istraživanje

  • Rezultati nedavno provedenog istraživanja na temu preljuba doista su iznenađujući
  • Zapravo ne - totalno su šokantni!
  • Možeš li pogoditi u kojoj godini veze većina žena počini preljub? 

Započeti ljubavnu aferu kako bi pobjegla od monotonije dugotrajne veze? NE! Rezultati nedavno provedenog istraživanja pokazali su da se žene puno ranije u vezi okreću prema drugim muškarcima. Naime 37 posto žena priznalo je da su već unutar prve godine veze imale aferu! Za usporedbu: u trajanju veze od 7 do 20 godina preljub je napravilo 25 posto, a nakon 20 godina veze samo još 23 posto žena.

Možda vas zanima Važan savjet psihologa za svježe zaljubljene: S pravilom "jednom tjedno" tvoja će veza biti sretnija Rubrika Love&Sex Love&Sex

Obrazovane žene češće varaju

I drugi rezultati francuskog portala za žene u vezi „Gleeden“ su poprilično iznenađujući. U analizi podataka od ukupno više od 1000 ispitanih žena otkriveno je da žene s višom razinom obrazovanja češće varaju partnere. 

Ako si ti ta koja je varala, sigurno se nosiš s mnogim pitanjima, a kako se najlakše izvući iz te situacije, pročitaj ovdje.

Možda vas zanima Postoje 3 vrste ljubavnih veza - provjeri u kakvoj si i čemu bi u toj vezi trebala težiti Rubrika Love&Sex Love&Sex

Na vrhu liste počinjenih preljuba nalaze se Njemice: 43 posto ih je priznalo da su barem jednom bile nevjerne, odnosno imale seks s nekim drugim, a ne svojim partnerom. Na drugom mjestu su Francuskinje sa 37 posto – dok je europski prosjek oko 36 posto!

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0