Love&Sex 11995 prikaza 22. siječnja 2020.

Možda i ne slutiš, ali muškarac će ti govoriti ovih 5 rečenica – ako te vara s drugom!

Joshua Ness/Unsplash.
  • U zadnje vrijeme u vašoj vezi ne ide baš sve sjajno te imaš osjećaj kako nešto opako nije u redu?
  • Zapravo, potiho sumnjaš da te vara i da ima drugu 
  • Otkrit ćemo ti kako ćeš ga otkriti – samo moraš paziti na to što ti govori 

Možda si ga već i pozvala na razgovor i direktno ga pitala vara li te – a on je kategorički zanijekao! Ponekad se mora čitati između redaka. Naime, postoje neke izjave koje mogu otkriti da te vara. Naime, ako će ti reći neku od ovih 5 rečenica, velika je vjerojatnost da ima drugu… 

1. "Nisam baš fit i danas navečer bih radije bio sam." 

Naravno da može biti bolestan te želi sam ležati u krevetu kako ne bi bio na teret partneru. Međutim, ova rečenica može imati totalno drugo značenje. Obično se veseli kad se brineš za njega i kad si tu za njega dok mu nije dobro. Dakle, to je možda izgovor. Savjet: otvoreno mu reci što misliš. Razgovor je jedino rješenje! 

via GIPHY

2. "Malo sam duže ostao s dečkima." 

I to je potpuno OK te se to - u vezi koja je bazirana na povjerenju i zdrava je – ne smije biti problem. Međutim, to se jako često događa u zadnje vrijeme. Hm, onda trebate razgovarati. To ne mora značiti da se nalazi s drugom. Međutim, može značiti da nešto nije u redu u vezi pa te izbjegava. 

Možda vas zanima... 5 načina kako prežjeti posljedice afere - ali u situaciji kada si ti ona koja je varala Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. "To si si totalno umislila!" 

Više puta si mu rekla što misliš, a on stalno odbija tvoje pretpostavke. Međutim, tvoj osjećaj u trbuhu govori ti nešto drugo. I ova rečenica može biti znak da te vara. A govori je zato jer i sam zna da to što radi nije OK. Srami se zbog svog ponašanja te ne laže samo tebi – nego i sebi. 

via GIPHY

4. "Trenutačno sam u strašnom stresu zbog posla!" 

Je li to istina ili njegov „sastanak“ uopće nije poslovan. To je isprika broj 1 ako te vara. Mnogi muškarci kriju svoj preljub navodeći prekovremene sate u uredu i stres na poslu kao razlog. Ako i tako u zadnje vrijeme nešto nije OK među vama, onda je to gotovo siguran znak da te vara. 

Možda vas zanima... Ovi znakovi nikada ne varaju svoje partnere - je li i tvoj dragi među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Kaže "Ne!" seksu 

Najkasnije sada zvone zvona na uzbunu! „Ne!“ seksu inače vrlo rijetko čuješ od njega. Ako već duže vrijeme ne ide među vama kako bi trebalo, to može puno toga značiti. Možda se nešto među vama promijenilo? Naravno da može biti da ima neku drugu te da ima dovoljno seksa – nažalost, negdje drugdje.

via GIPHY


 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE: 

Komentari 0