Love&Sex

Hm... Evo što muškarci kažu da ženu čini dosadnom, ali i što ih automatski zainteresira

  • OK, znamo da je važno što same mislimo o sebi - i znamo da smo samouvjerene i baš nas briga što drugi misle
  • Međutim, ponekad smo znatiželjne pa volimo provjeriti što razmišljaju pripadnici muškog spola
  • Ako žene rade ove stvari, onda su – prema rezultatima ankete – dosadne muškarcima

Obično mi žene postavljamo visoke kriterije prema muškarcu na prvom spoju – mora biti duhovit, inteligentan, imati dobar posao i stalna primanja te, naravno, treba dobro izgledati. Pri tome često zaboravljamo da i on ima neka očekivanja od nas…

1. Ne nasmijavamo ih

Prema anketi na „Redditu“ muškarci smatraju osobito neprivlačnim i dosadnim kad ih žene ne mogu nasmijati. Osim toga, i oni žele dobiti potvrdu. Vjerojatno su dečki također dugo pred ogledalom i ormarom te pomno razmišljaju što će odjenuti prije odlaska na spoj.

Možda vas zanima Je li ovo moguće? Muškarci stariji od 40 godina osobito se jako pale na dvije stvari Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Nemamo što reći

U anketi su muškarci smatrali dosadnima one žene koje idu na spoj kako bi ih netko zabavio. Muškarci nisu – osim u iznimnim slučajevima – umjetnici i zabavljači koji se mogu samo zabaviti. Napete priče – koje nisu trač i naklapanje – dobro prolaze i bude zanimanje sugovornika.

3. Nemamo ciljeve

Za muškarce je totalno odbojno kad žena nema vlastite ciljeve. Biti samo nečija supruga u očima muškaraca očito nije dovoljan cilj.

Čarobne riječi: zajedničke stvari

A što to muškarci smatraju (odmah) privlačnim? Odgovor glasi (prema „Redditu“): muškarci se pale na žene s kojima imaju puno toga zajedničkoga. Svejedno radi li se o sportskim aktivnostima ili fascinaciji prema kuhanju: zajednički interesi čine nas privlačnima muškom spolu.

Možda vas zanima Veliko istraživanje je pokazalo kakav točno seks muškarci najviše vole! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.  

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0