Love&Sex

Postoji stvarno jednostavan način da brzo doznaš jesi li privlačna muškarcu

  • Želiš znati privlačiš li ga? Iskušaj ove jednostavne savjete i saznaj istinu...
  • Znanstvenici su otkrili koje su pozitivne povratne informacije

Izlasci i pronalazak dečka može biti veoma naporan posao. A činjenica da još nismo svladali tehnike telepatije ne idu nam u prilog. Stoga, ne bi li bilo sjajno kad bi postojao siguran način otkrivanja je li privlačnost dvosmjerna ili jednosmjerna ulica?
Iako se svi međusobno razlikujemo te imamo različite manire i osobine, kada nam se netko sviđa, nastupa potpuno neuobičajena situacija jer govor tijela većinu nas odaje na isti način.



Znanstvenici su došli do zaključka da su otvorenost držanja, razdvojenost usana i savijanje ruku znakovi pristupačnosti i pozitivna povratna informacija za tebe. Ali ako stvarno želiš znati najpouzdaniji način da otkriješ sviđaš li mu se u romantičnom smislu, test je jednostavan - ispucaj šalu! I neka bude jako, jako loša.


Možda vas zanima Važan savjet psihologa za svježe zaljubljene: S pravilom "jednom tjedno" tvoja će veza biti sretnija Rubrika Love&Sex Love&Sex

Uzvrati li ti istinskim smiješkom, bez obzira koliko je šala strašna, ti definitivno izlaziš kao pobjednik. Prema tri istraživanja objavljena u biltenu Personality and Social Psychology znanstvenici su otkrili da je humor idealan način da otkriješ kome si privlačna, a kome ne. Oba spola će više poticati humor, pozitivno reagirati i smatrati jedni druge duhovitijima ako je od početka prisutna privlačnost i simpatija. Brojne studije su navele humor kao broj jedan kvalitetu koja će privući partnera.  Zato, izguglaj stare viceve i riješi se nedoumice!

Možda vas zanima 5 pitanja o seksu i vezama koje su ljudi najčešće googlali u 2019. godini Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: None

Komentari 0