Love&Sex

Bez puno gimnastike: Najbolji seksualni položaji za ljetne žege

  • Živa u termometru iznad je 30 stupnjeva u hladu, a tvoj dragi ti se opasno približava?
  • OK, ako ništa drugo, vrućina je zagarantirana!
  • Otkrit ćemo ti najbolje seksualne položaje za vruće ljetne noći

Seks na saharskim temperaturama uglavnom nije baš toliko uzbudljiv. Ali, može biti i doista dobar – samo treba znati prave položaje. Vrijeme je vruće, a frajer također? Kod ovih seksualnih položaja ne morate se puno kretati i imate malo tjelesnog kontakta – ali seks je usprkos tome fenomenalan!

Pseći položaj

Malo trljanja tijelom, a veliko zadovoljstvo! Pseći položaj je kao stvoren za ljetne temperature. Savjet: za dodatno hlađenje može te maziti kockicom leda po leđima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sex #couple #anal #doggystyle

A post shared by sexposition2019 (@sexposition2019) on

Jahaći položaj

Naravno, malo se moraš kretati u ovom položaju. Ali, možeš kontrolirati kretanje. Ovdje se nudi klasični, ali i obrnuti jahaći položaj.

Svijeća

Stražnjicu u zrak – i zabava može početi! Premda je već i sami naziv vruć: jedino što će ovdje biti doista vruće je seks!

Oralni seks

Ne mora uvijek biti igra „unutra-van“. Oralni seks izvrstan je baš na visokim temperaturama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sexposition2019 (@sexposition2019) on

Možda vas zanima Misionarski, pseći ili jahaći položaj? Tvoja omiljena seks poza otkriva o tebi nešto zanimljivo Rubrika Love&Sex Love&Sex

Stojeći položaj

Super stvar! Ovdje nitko ne leži na nikome, tijela se ne trljaju međusobno, a seks se može izvoditi u najhladnijoj prostoriji u kući.

Duo-masturbacija

Jednostavno promatrajte jedno drugoga pri samozadovoljavanju. To može bit jako uzbudljivo. Razmjena tjelesne topline ne postoji.

Križić

Puno je bolje od klasičnog misionarskog položaja zato jer se manje dodirujete. Plus: može jako duboko prodrijeti u tebe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sex #dotado #couple

A post shared by sexposition2019 (@sexposition2019) on

Možda vas zanima Seks je super, a on ni da zucne. Zašto muškarci šute dok se seksaju? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kaubojka obrnuta