Love&Sex

Ovo su 3 najbolja položaja za eksplozivan 'stojećki' seks

Seks u stojećem položaju nije nemoguća misija, nego je stvar iskustva – a ovako će postati sasvim jednostavan i ugodan

Mnoge varijacije, mogućnosti i prakse čine seks najboljom sporednom stvari na svijetu. Za parove koji su malo hrabriji te skloniji eksperimentiranju – a i sakupili su već neka iskustva - seks u stojećem položaju je super stvar. Može se izvesti praktički posvuda i u svako vrijeme – stoga vrlo lako može postati nezaobilazan dio tvog ljubavnog života. Ovi položaji za stojeći seks su najbolji…

 

Za početnike i željne udobnosti 

Pošto je svaki početak težak, možeš početi s „pomagalom“. Sjedni na povišeni položaj, na primjer na barsku stolicu ili stol. Tako se tvoj partner može postaviti između tvojih nogu i prodrijeti u tebe bez većeg napora – a ti se lako možeš prilagoditi njegovom ritmu i kontroli. Ovaj položaj je vrlo primamljiv ako želiš udoban i jednostavan seks.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Za sportske tipove 

Ako voliš nešto više sportsku varijantu, onda izostavi bilo kakvo sjedenje. Stavi ruke oko vrata svog partnera, obuhvati se nogama oko njegovog tijela i čvrsto se drži. On neka te drži rukama ispod koljena i stražnjice, a i sam neka malo čučne – tako će ispasti kao da si mu krilu. Ovaj položaj zahtijeva snagu i ravnotežu, ali je stimulacija vrlo intenzivna. Kako se tvoj partner ne bi dodatno umarao, možeš se nasloniti leđima uza zid. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Za „jednake“ 

Jedna druga varijanta je izvrsna ako su partneri otprilike jednake veličine. Oba partnera stoje – ili s licem jedan prema drugome ili gledaju u istom smjeru. Lagano savij nogu da lakše može prodrijeti u tebe. On može tvoju savinutu nogu držati rukom – tako će imati više kontrole. Ako si mu okrenula leđa, slobodno se osloni rukama o zid.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0