Love&Sex 06. rujna 2019.

Ako si rođena u ovom horoskopskom znaku - rado izlaziš s mlađim dečkima

Shutterstock.
  • Slažeš li se s izrekom „mlađe je slađe“?
  • Misliš da te drugi smatraju zaigranom i nezrelom pa srodne duše ne nalaziš u društvu starijih muškaraca?
  • Ako si još i rođena u jednom od ova tri znaka, onda definitivno više voliš mlađe dečke

Poznato je odavno da zvijezde pod kojima smo rođene imaju utjecaja na naš ljubavni život. Izlaziti i biti u vezi s puno mlađim muškarcem? Za ova tri horoskopska znaka ovaj takozvani tabu nema nikakvo značenje… 

Možda vas zanima... Evo kako se koji horoskopski znak bori s prekidom veze. Jedan od njih sprema paklenu osvetu... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Blizanci 

Žene rođene u znaku blizanaca su živahne, radoznale i sa svakim će se dobro snaći i složiti. Vole pustolovine i društvo u kojem nema nekog pritiska ili stresa, odnosno, društvo gdje može biti onakva kakva doista jest. Pošto su blizanke često sklone biti djetinjaste, često se zaljube u partnera koji je četiri ili više godina mlađi od njih. Kod njih ne postoje nikakve predrasude zbog razlike u godinama. 

via GIPHY

Škorpion 

Škorpion rado drži žezlo u ruci. Sa svojom generacijom ponekad zbog toga ima problema. Zato se žene rođene u znaku škorpiona osjećaju često u vezi s mlađim partnerom puno bolje. Tako mogu bolje vući konce te malo i uživati kad ih njihov mlađi partner sluša. Međutim, pri tome nisu dominantne. Jednostavno se u takvoj vezi osjećaju bolje.

Možda vas zanima... Pronađi partnera po ljubljenju: Koji horoskopski znakovi se međusobno najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Vodenjak 

Vodenjak voli život! Često, rado i puno priča priče iz prošlih dana. Voli se prepustiti sjećanjima te osjećati se mlado. Zbog toga se dobro slaže s ljudima puno mlađim od njega. Žene rođene u znaku vodenjaka definitivno žele i uživaju u vezi s mlađim partnerom. 

via GIPHY

A još ako uz to uspijete pronaći svoju srodnu horoskopsku dušu, imate pun pogodak. Naime, ovi parovi jednostavno osjećaju neku čarobnu privlačnost zbog koje zaborave na sve oko sebe. 

Bik i djevica 

Kad se bik i djevica sretnu, harmonija kao da je već isprogramirana. Oba horoskopska znaka imaju idealističke životne stavove te su u srcu perfekcionisti. Praktični su, nevjerojatno vjerni te u vezi čeznu za stabilnošću. To ih čini nevjerojatnim parom koji djeluju kao jedno – osim što dijele jednake vrijednosti, imaju slične želje i ciljeve. 

Možda vas zanima... Dobro je znati! Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka doista su vjerni Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak i vaga 

Kad se rak i vaga upoznaju, imaju oči isključivo jedno za drugo. Ono što povezuje ta dva znaka nije tek njihova senzibilnost, nego i potreba za potporom i međusobnom podrškom. Oboje se brzo naviknu jedno na drugo – toliko da ne mogu jedno bez drugoga. I tjelesna privlačnost između raka i vage nije zanemariva – ne mogu maknuti ruke jedno s drugoga te znaju kako cijeniti partnera. 

Blizanci i vodenjak

Spadaju među zračne znakove te su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje vole pustolovine, kreativni su i rado će isprobavati nove stvari. Svejedno koliko vremena provedu zajedno – ovom horoskopskom paru nikada nije dosadno. Oboje vole komunicirati pa vrlo brzo izgrade duboku emocionalnu komunikaciju. Tu povezanost mogu osjetiti i ljudi oko njih. 

Komentari 0