Love&Sex

9 tipova seksa koje će vrlo vjerojatno doživjeti svaka udana žena

  • Iako je seksualni život svakog para jedinstven, postoje neke dodirne točke koje svi dijelimo
  • Seks u braku često ovisi o obavezama supružnika, pogotovo kad dođu djeca

Bez obzira jesi li u braku ili te to tek čeka, ovih 9 seksi scenarija ćeš vjerojatno doživjeti: 

1. Pospani seks. Prilično si umorna, ali i u jednu ruku se osjećaš seksi, a još kad znaš da sljedećih nekoliko dana i nećete baš imati puno prilika za seks... Umivaš se hladnom vodom i krećeš u akciju. 

2. Seks po rasporedu. Ovo se događa parovima i nema se tu čega sramiti. Ti i suprug ste stalno u žurbi, radno vrijeme je dugo, s klincima je puno obveza i sve to zahtijeva dogovor i termin za seks. 


Možda vas zanima Koliko se često sretni parovi seksaju? Rezultati novog istraživanja će te zaista iznenaditi Rubrika Love&Sex Love&Sex


3. Radimo bebu seks. Prije ili kasnije poželjet ćete (još jednu) bebu i seksat ćete se i kad vam se baš i ne seksa, i pritom izvoditi one položaje za koje ste čuli da su najbolji za začeće.

4. Serija-počinje-za-10-minuta-i-baš-nam-se-seksa-a poslije-ćemo-biti-umorni seks. Sve je jasno, ovdje samo treba malo ubrzati stvari, a možda još ostane vremena i za ispeći kokice. 

5. Perverzni seks. Ono kad shvatite da je to jedini penis/vagina u kojemu ćete uživati do kraja života pa od straha da vam to neće biti dovoljno, poželite malo prodrmati stvari i isprobavate nešto što još niste. 

6. Seks usred gomile nedovršenog posla. Znaš ono kad je suđe neoprano, rublje nije izvađeno iz veš mašine, a večera skuhana, ali svejedno zatvarate oči pred tim i upuštate se u spontani seks - nasred (prljave) kuhinje.  
 

Možda vas zanima Nije pametno probleme u vezi rješavati seksom - osim ako se ne radi o ovih 5 stvari Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. "Obukla sam seksi rublje i da ti nije palo na pamet ne napaliti se" seks. Svakoj ženi suprug povremeno treba dati do znanja da mu je još seksi i poželjna kao prvog dana. 

8. Seks sa simultanim završetkom. U braku je puno lakše naučiti uloviti partnerov ritam, upoznati što ga točno i kada pali pa je vjerojatnost za istovremeni orgazam puno veća. 

9. "Udana sam za najseksi tipa na kugli zemaljskoj" seks. Ponekad jednostavno pogledaš tog čovjeka do sebe i srce ti preplavi ljubav i poželiš mu to dati do znanja - seksom. Kod većine parova se ne događa se često, ali događa se...

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0