Love&Sex
Osobine koje žene čine neodoljivima

7 osobina jakih žena koje su neodoljive muškarcima i koje ih čini magično privlačnima

  • Neke su žene rođene prirodne božice
  • Nisu nužno najljepše, ali njihova ljepota zrači iznutra, a izgrađena je na samopouzdanju i samopoštovanju
  • To je ono što ih čini tako neodoljivima muškarcima

Doista, muškarce privlače žene s visokim (samo)vrijednostima na isti način na koji pčele privlači med. Smatraš li se jednom od tih žena? Ali, dobra vijest je da je biti žena visokih vrijednosti svima nama druga priroda. Mi smo božice po pravu rođenja! Većina nas jednostavno to još nije otkrila.

Što muškarci nalaze u ženama da ih čini toliko privlačnima da im se jednostavno moraju posvetiti?

Evo 7 osobina žena koje muškarci smatraju neodoljivima:

1. Nije vođena agendom

Ona nema glavu u oblacima te uvijek sanja o budućnosti kada su njezine veze u pitanju.

Kada te muškarac privlači, često zamišljaš kako će izgledati budućnost ako se na kraju udaš za njega…

via GIPHY

2. Uživa u životu i ostaje prisutna u onome što se sada događa

Ona živi i uživa u svakom trenutku koji joj život daje te uzima sve što joj njezin muškarac daje po nominalnoj vrijednosti, bez pretjerivanja u analizi ili strategiji kako bi ga natjerala da joj se odmah posveti.

Samo promatra s kakvim muškarcem trenutačno ima posla – i to je to. Mnoge žene su prirodni planeri - postaju opsjednute i kontroliraju i najsitnije detalje.

Kad se možeš opustiti i uživati u svemu što ti život pruža s rezervom i zahvalnošću, to te čini blagom — jer je to vrlo rijetka kvaliteta među ženama. Toliko će ga zaintrigirati tvoja aura da ne može ne misliti na tebe čak i kada nisi u blizini.

Možda vas zanima Evo 5 frizura koje muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto... Rubrika Beauty Beauty

3. Tajanstvena je

Puna je bogatih, šarenih slojeva, pažljivo guli svaki sloj, jedan po jedan svom ljubavniku, čineći da njezin muškarac drhti od oduševljenja sa svakim novim otkrićem. Tajanstvenost je ono što veze održava svježima. 

Muškarci su prirodni progonitelji i lovci te gravitiraju prema ženama koje ih više slušaju, dopuštajući sebi da joj se otvore bez ikakve osude. Ona zna kako održati jurnjavu u vezi, ne otkrivajući sve svoje karte odjednom.

via GIPHY

4. Nije ovisna o ljubavi

Nije zaljubljena u ideju ljubavi, da mora biti zaljubljena kako bi bila i osjećala se potpunom. Ona zna i sigurna je da je potpuna i vrijedna, sa ili bez romantične ljubavi.

Zapravo, ne treba joj ljubav i ne pronalazi je aktivno. Naprotiv, uživa u svom životu. Ne lijepi se za bilo kojeg muškarca koji naiđe, vjerujući da ima izbor i da će izabrati pravog muškarca kojeg želi, na temelju standarda koje je postavila.

Ona se ne zadovoljava ničim drugim.

Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje Možda vas zanima Muškarci smatraju da su ove karakteristike ženskog tijela privlačne, pokazalo je istraživanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Nema kompleks Pepeljuge

Zna da joj ne treba šarmantni princ da je spasi ili čak učini njezin život sretnim. Ona prihvaća ljubav kada je to „ona prava ljubav“ te dolazi u pravo vrijeme.

6. Moćna je i samouvjerena

Ima potpunu kontrolu i svjesnost nad svojim emocijama, a istovremeno je ranjiva i neovisna. Ona se ne drži ili ne vuče k sebi svog muškarca kada se čini da je udaljen ili povučen, dopuštajući mu da uživa u vremenu daleko od nje, ali istovremeno je iskrena s njim da joj nedostaje.

Poštuje ono što joj srce osjeća i ne obrušava se na svog muškarca zbog toga što se tako osjeća.

via GIPHY

7. Ona je suprotnost od priljepljivog

Kada je veza gotova, može otići bez drame, čak i ako je muškarac prvi koji je otišao.

Suprotno tome, također prekida vezu ako smatra da više ne služi njoj ili njezinom muškarcu. Ona se ne drži ideje „ljubavi“ kada im to očito više ne ide.

To je doista jednostavna znanost: pravi alfa mužjak ostat će uz ženu zbog koje se stalno osjeća dobro u vezi sa sobom i s njom.

Žena visokih vrijednosti je neodoljiva kada se prema sebi ponaša onako kako želi da se prema njoj ponaša njezin muškarac!

Uselili ste skupa i neke stvari tek sada postaju jasnije! Možda vas zanima Muškarci govore što su otkrili o ženama kad su počeli zajedno živjeti - tri čitateljice komentiraju je li to istina Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mora biti sexy